0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Industriespuiten

Wij geven alles kleur

Wij geloven dat al uw spullen een mooie laklaag verdienen! Daarom stopt onze dienstverlening niet bij de automotive branche, maar zijn we ook actief in de bouw, mode, industrie en installatiebranche. Wij spuiten alle mogelijke grote en kleine objecten zoals paspoppen, meubelen, winkelinterieurs, radiatoren, hijdrauliektanks, pompsets, kledinghangers, deuren, keukens, kunstwerken, koelkasten, design meubelstukken etc. in onze spuitcabines in de kleur en afwerking die u wilt. Wij leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen!

Resultaat Foto’s

Heeft u nog vragen over industriespuiten?

Wij helpen u graag!

Auto spuitwerk

Is de lak van uw auto dof en lelijk? Zit uw motorkap vol met steenslag? Wilt u uw oldtimer van een frisse laklaag voorzien? Uw bestelbus of vrachtwagen overspuiten in een nieuwe kleur? Of uw motor, scooter, brommobiel weer laten glimmen? Wij spuiten alle voertuigen die in onze grote cabines passen in de kleur die u wilt. Wij zorgen ervoor dat het wordt zo als u het graag wil hebben!

Lees verder...

Daarom Vermeulen Autoschade

Gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, Vermeulen autoschade biedt toegevoegde waarde voor een redelijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke schadeherstelketen AAS. Door dit grote netwerk kunnen we onderdelen en lak voor uw auto scherp inkopen. Dit zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

GARANTIE OP REPARATIE

Vermeulen autoschade biedt u garantie op alle reparaties. Dit betekent dat alle materialen die zijn gebruikt om de schade te herstellen zijn gegarandeerd. U krijgt altijd 1 jaar Focwa garantie. Wordt uw auto gerepareerd onder de Eurogarant voorwaarden dan krijgt u 4 jaar garantie en wordt de fabrieksgarantie op uw auto door ons overgenomen.

De Focwa garantie

MOBILITEIT TIJDENS DE REPARATIE

U kunt niet zonder een auto? Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft met onze vervangend vervoer service. Als u geen kans ziet om langs te komen dan kunnen wij de auto bij u thuis of op het werk ophalen. Snel en efficiënt zodat u zo min mogelijk wordt belast.

LANDELIJK DEKKEND

Vermeulen autoschade maakt deel uit van schadeherstelketen AAS. Dit is een landelijk dekkende organisatie van gekwalificeerde schadeherstelbedrijven. Daarom kunnen we individuele en ook grote opdrachtgevers naar wens bedienen. Samen zetten we ons 100% in om u te ontzorgen.