0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Polyester herstel

Vele toepassingen en mogelijkheden

Polyester kent vele toepassingen en mogelijkheden, en het werken ermee is een vak apart. Wij verwerken polyester, repareren polyester en lakken polyester. U kunt bij ons terecht voor het maken van polyester voorwerpen op maat, verbouwingen en reparaties aan polyester voorwerpen en schadeherstel aan uw boot, camper, caravan,  of welk polyester voorwerp dan ook.

Reparaties

POLYESTERREPARATIE

Schade aan de originele polyester glasvezel versterkte structuur repareren wij grondig door eerst het beschadigde deel te inspecteren, de kapotte delen weg te schuren tot we weer op onbeschadigd polyester zitten en dan opnieuw te beginnen met de opbouw van de lagen tot de oorspronkelijke huiddikte. Alle polyester voorwerpen kunnen op deze manier gerepareerd worden. Een kleine greep uit de voorwerpen die we op deze manier gerepareerd hebben zijn: Sloepen, speedboten, paspoppen, bumpers en frontdelen voor caravan en camper, laadbakken van bestelauto’s, bubbelbaden, motorkappen van graafmachines, autobody’s, etc.

Ook het repareren van ingelamineerde constructies met hout is mogelijk. Zoals het dek van een boot, motorfundatie of de spiegel waar de motor aan hangt.

GELCOATREPARATIE

Schade aan de gelcoat afwerklaag van uw polyester voorwerpen kunnen we vrijwel onzichtbaar repareren. Als de polyester glasvezelstructuur nog intact is volstaat vaak een reparatie aan de afwerklaag. Doordat wij de gelcoatkleuren zelf mengen kunnen wij u een nauwkeurige reparatie garanderen.

Resultaat Foto’s

Heeft u nog vragen over polyesterherstel?

Wij helpen u graag!

Spuitwerk

AUTO SPUITWERK

Is de lak van uw auto dof en lelijk? Zit uw motorkap vol met steenslag? Wilt u uw oldtimer van een frisse laklaag voorzien? Uw bestelbus of vrachtwagen overspuiten in een nieuwe kleur? Of uw motor, scooter, brommobiel weer laten glimmen? Wij spuiten alle voertuigen die in onze grote cabines passen in de kleur die u wilt. Wij zorgen ervoor dat het wordt zo als u het graag wil hebben!

Lees verder

INDUSTRIEEL SPUITWERK

Wij geloven dat al uw spullen een mooie laklaag verdienen! Daarom gaat onze dienstverlening verder dan alleen de autobranche en spuiten wij alle mogelijke grote en kleine objecten in onze spuitcabines in de kleur en afwerking die u wilt. Dit doen we voor de particuliere en zakelijke markt.

Lees verder

Daarom Vermeulen Autoschade

Gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, Vermeulen autoschade biedt toegevoegde waarde voor een redelijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke schadeherstelketen AAS. Door dit grote netwerk kunnen we onderdelen en lak voor uw auto scherp inkopen. Dit zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

GARANTIE OP REPARATIE

Vermeulen autoschade biedt u garantie op alle reparaties. Dit betekent dat alle materialen die zijn gebruikt om de schade te herstellen zijn gegarandeerd. U krijgt altijd 1 jaar Focwa garantie. Wordt uw auto gerepareerd onder de Eurogarant voorwaarden dan krijgt u 4 jaar garantie en wordt de fabrieksgarantie op uw auto door ons overgenomen.

De Focwa garantie

MOBILITEIT TIJDENS DE REPARATIE

U kunt niet zonder een auto? Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft met onze vervangend vervoer service. Als u geen kans ziet om langs te komen dan kunnen wij de auto bij u thuis of op het werk ophalen. Snel en efficiënt zodat u zo min mogelijk wordt belast.

LANDELIJK DEKKEND

Vermeulen autoschade maakt deel uit van schadeherstelketen AAS. Dit is een landelijk dekkende organisatie van gekwalificeerde schadeherstelbedrijven. Daarom kunnen we individuele en ook grote opdrachtgevers naar wens bedienen. Samen zetten we ons 100% in om u te ontzorgen.