0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

“Ze nemen alle tijd voor je en zijn erg vriendelijk. En de service is eveneens uitstekend. Het zal niemand verbazen dat ik Vermeulen Autoschade bij iedereen aanraad. Dochter Bridget is al evenzeer tevreden. De auto glimt weer en…. ze heeft een lekker snoepje mogen pakken uit de grote snoeppot op de receptiebalie. “Lekker hoor!”

Pieter Prins en zijn dochter Bridget komen hun Mazda 6 ophalen. “Die ziet er nu weer prachtig uit”, grijnst de eigenaar. “Dat was wel even anders toen we hem kwamen brengen voor schadeherstel.” “Een moeder van een vriendinnetje van mij had haar fiets naast onze auto gezet”, vertelt Pieter’s dochter Bridget. “En toen viel de fiets om en kwamen er krassen op onze auto. Jammer hé?! Maar gelukkig is hij weer mooi gemaakt. Je ziet er niets meer van.”
Vader Pieter is zeer te spreken over het schadeherstel. “En zeker ook over hoe we hier werden ontvangen”, zegt hij. “Ze nemen alle tijd voor je en zijn erg vriendelijk. En de service is eveneens uitstekend. Het zal niemand verbazen dat ik Vermeulen Autoschade bij iedereen aanraad. Dochter Bridget is al evenzeer tevreden. De auto glimt weer en…. ze heeft een lekker snoepje mogen pakken uit de grote snoeppot op de receptiebalie. “Lekker hoor!”

Lees verder

‘Ze houden rekening met je wensen’

“Ik heb bewust gekozen om mijn autoschade door Vermeulen te laten herstellen”, vertelt Sandra Uland. “Dat had in eerste instantie te maken met de reputatie van het bedrijf. Die is uitstekend. Ik heb het onlangs ook zélf mogen ondervinden toen ik vanwege een achterschade aan mijn VW Polo bij Vermeulen binnenstapte. Men liep meteen met me mee om de schade aan de bumper te bekijken en foto’s te nemen. Ook werden alle verzekeringszaken snel en goed afgewikkeld en was mijn auto binnen een paar dagen perfect gerepareerd. En misschien wel het allermooiste: Mijn Polootje was van binnen en buiten perfect schoongemaakt, ha ha! Dat zijn dingen waar ik echt van kan genieten!” In de tussentijd kreeg ik een representatieve leenauto mee. Gratis! Ze leveren bij Vermeulen niet alleen vakwerk, maar ze houden ook rekening met je wensen. Beter kan niet!”

Lees verder

‘Dat noem ik nog eens service!’

Nel de Vries uit Krimpen aan de Lek kan er nu om glimlachen, maar de dag waarop ze haar auto achterwaarts tegen de muur van haar eigen woning parkeerde was minder feestelijk. “Ik was grieperig en lette niet goed op”, zegt ze terugblikkend.

Vermeulen Autoschade kende ze omdat ze regelmatig langs het bedrijf reed onderweg naar huis. “Door de schade aan mijn auto stapte ik dit keer daadwerkelijk binnen. De ontvangst was hartelijk en alle zaken rondom de botsing werden snel en goed geregeld. Ze waren zelfs zo vriendelijk om de vervangende auto bij me thuis af te leveren! Dat noem ik nog eens service!”

Na twee dagen kreeg ze weer de beschikking over haar Honda Insight. “Bumper en bumpersteun waren vervangen”, vertelt ze. “Het totaalplaatje ziet er nu weer perfect uit. En fijn dat er vier jaar garantie op het werk zit. Leuk is ook dat ik foto’s van het schadeherstelproces over de mail kreeg, zodat ik precies op de hoogte was van wat er aan mijn auto gebeurde. Ik heb alleen maar lof voor dit bedrijf. Ik durf Vermeulen Autoschade dan ook met een gerust hart bij iedereen aan te bevelen.”

Lees verder

‘Vriendelijk, zakelijk, helder!’

Hans Barkmeijer werd na schade aan zijn auto door zijn verzekeraar attent gemaakt op Vermeulen Autoschade. “Terugkijkend was dat een heel goede suggestie”, glimlacht de inwoner van Stolwijk.

“Ik reed op de rotonde bij Krimpen aan den IJssel toen een onoplettende medeweggebruiker mijn auto midscheeps aanreed”, blikt hij terug. “Een flinke botsing waarbij mijn auto een halve baan ‘verschoof’. Gelukkig was er geen persoonlijke schade.”

Kort na de aanrijding werd de auto van Hans Barkmeijer bij Vermeulen Autoschade gerepareerd. “Dat was ook het moment waarop ik kennis maakte met de mensen van het bedrijf”, vertelt hij. “Te beginnen met Andrew, de receptionist. Hij hielp me perfect, ik kan niet anders zeggen. Vriendelijk, zakelijk, helder. Hij gaf me vervolgens een zeer duidelijk beeld van de schadeafhandeling. Ik had meteen door dat je je als klant van Vermeulen Autoschade geen zorgen hoeft te maken of het wel in orde komt. Ik had er simpelweg geen omkijken naar. Alles werd keurig afgehandeld en ik kreeg meteen een leenauto mee. Kortom: hier staat een tevreden mens met een auto die uitstekend gerepareerd is!”

Lees verder