0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

‘Blij met ‘een betrouwbaar’ bedrijf’

Elke schadeauto heeft een verhaal. Zo ook die van Laura Timmer uit Lekkerkerk. Onlangs bracht ze haar Mazda 2 met schade aan de linkervoorzijde bij ons binnen. Twee dagen later kwam ze haar herstelde auto weer ophalen. “Ik had een aanrijding bij ons in het dorp”, vertelt ze. “Het zijspatbord en de bumper waren daardoor beschadigd. Super balen, want ik ben best zuinig op mijn auto. Ik koos voor eigenlijk als vanzelfsprekend voor Vermeulen om de schade te herstellen. Het is een betrouwbaar bedrijf, wist ik van iedereen die er al eens was geweest. Dat heb ik nu ook zélf ondervonden. Bij binnenkomst werd ik ontvangen door receptionist Andrew. Die was heel behulpzaam en legde precies uit wat er aan mijn Mazda ging gebeuren. Ik kon ook een leenauto meekrijgen, maar daar heb ik van afgezien. In deze corona-tijd wandel en fiets ik zoveel mogelijk. Da’s gezonder hè!”

Na twee dagen kreeg ze haar auto in blinkende conditie terug. “Ik verheug me al op het moment waarop iedereen zich weer wat vrijer kan bewegen”, glimlacht Laura Timmer. “Dan trek ik er met mijn ‘Mazdaatje’ op uit naar de sportschool, de jazzdans en de badmintonclub in Bergambacht; drie dingen die ik nu best wel mis maar straks hopelijk weer open gaan. Ik kan bijna niet wachten!”

Lees verder

Super professioneel! Een echte aanrader!

Een diepe lage kras over de zijkant van zijn auto; daar werd Martijn Guichelaar niet blij van. Hij belde zijn autoverzekering en die adviseerde hem het dichtstbijzijnde autoschadeherstelbedrijf om de schade te laten repareren. “Dat bleek Vermeulen Autoschade te zijn”, glimlacht de inwoner van Ouderkerk aan den IJssel. “Een goed advies, zo bleek. Ik werd zeer vriendelijk ontvagen en kreeg een leenauto mee. Ook weed ik via de mail op de hoogte gehouden van het schadeherstel. Super professioneel! Dat alles bij elkaar leverde mij een goed gevoel én een prachtig herstelde auto op! Vermeulen Autoschade is wat mij betreft een echte aanrader.”

Lees verder

‘Heel attent; een bloemetje voor de schrik’

Het zat Ton van Zanten even niet erg mee. Terwijl hij zelf met een armfractuur in het ziekenhuis lag, raakte zijn VW Passat beschadigd toen zijn vrouw na het stroomladen van de auto een paaltje in het wegdek over het hoofd zag. Spatscherm, bumper en zijkant van de Passat raakten daarbij beschadigd. “Vervelend, maar zoiets kan gebeuren, hè”, zegt Ton van Zanten. “Het was slechts materiële schade.” Over de afhandeling ervan kan ik alleen maar tevreden zijn. Die was in uitstekende handen bij Vermeulen Autoschade. Ook mooi: mijn vrouw kreeg een bloemetje voor de schrik. Heel attent!”

Lees verder

‘Zelfs mijn vader was zeer tevreden’

Haar Polo GTI bracht ze met een kras op de motorklep naar Vermeulen Autoschade. Ook had de auto wat kleine schade aan voorbumper en zijkant. “Die heb ik meteen maar even ‘mee laten nemen’”, glimlacht Priscilla Moerkerk. “De mensen van Vermeulen zijn er mee aan de slag gegaan. Het eindresultaat was perfect. Dat vond ik niet alleen, maar ook mijn vader die jarenlang autospuiter van beroep is geweest en een kritische blik heeft op schadeherstel, was zeer tevreden. En ik kan je wel vertellen: dat is écht een compliment, ha ha!”

Lees verder

Een 10 met een griffel!

Na een parkeerschade waarbij de dader er stiekem en ongezien vandoor ging, baalde Sandra Rijnhart enorm. Haar gemoedstoestand veranderde snel toe ze haar beschadigde Renault Twingo ter reparatie bij Vermeulen Autoschade bracht. “Ik had er bij binnenkomst al meteen een goed gevoel bij. Dat kwam door receptionist Andrew, die man is één en al vriendelijkheid en voorkomendheid. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ook over hoe de schade werd afgehandeld heb ik niets dan lof. Een 10 met een griffel!”

Lees verder

‘De reistijd heb ik er graag voor over’

“Ik woon in Hardinxveld-Giessendam, maar kies voor autoschadeherstel voor Vermeulen Autoschade in Krimpen aan de Lek,”vertelt Rook Verkaik. “De reistijd heb ik er graag voor over omdat ik uit ervaring weet dat mijn auto daar perfect gerepareerd wordt.”

Lees verder