Skip to main content

Autoschade

Ongelukken gebeuren! Maar onze goed opgeleide technici staan voor u klaar om de opgelopen krassen, deuken en schade perfect te repareren, zodat u snel weer op weg bent naar uw volgende bestemming! Wij garanderen ons werk, en met door de tijd meer dan 20.000 door ons gerepareerde auto’s spreken de resultaten voor zichzelf. Of het nu een kleine schade of een grote reparatie is, wij zijn er om u te helpen. We werken met alle belangrijke verzekeraars, de beste materialen en technici.
Lees meer

Glasreparatie

Heeft u autoruitschade? Wij zijn er om u te helpen. Als specialist repareren en vervangen we elke ruit van elk voertuig. Hierbij is uw veiligheid het belangrijkst! Of het nu een personenauto, bestelbus, camper of vrachtwagen is, er wordt altijd eerst gekeken of uw ruit te repareren is voordat we een ruit vervangen, zodat u tijd en geld bespaart. We werken met alle belangrijke verzekeraars, de beste materialen en technici.

Lees meer

Wasboxen

Bij Vermeulen Autoschade kunt u uw auto weer laten blinken in onze grote DHZ wasboxen. Daar vindt u een gebruiksvriendelijk programma waarmee u optimaal wasresulaat boekt. Als u even moet wachten, dan kunt u een gratis kopje koffie drinken en de krant doornemen in onze receptie!

Lees meer

Haal- en breng service

Heeft uw auto schade opgelopen en heeft u geen tijd om deze zelf naar onze werkplaats te brengen? Geen zorgen! Met onze haal- en brengservice regelen wij het voor u. Onze professionele chauffeurs halen uw beschadigde voertuig op de door u aangewezen locatie en brengen het naar onze state-of-the-art reparatiefaciliteit. Of het nu thuis is, op uw werkplek of ergens anders, wij zorgen ervoor dat het proces soepel verloopt.

Lees meer

Certificaten