0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Autoschade

Ongelukken gebeuren! Maar onze goed opgeleide technici staan voor u klaar om de opgelopen krassen, deuken en schade perfect te repareren, zodat u snel weer op weg bent naar uw volgende bestemming! Wij garanderen ons werk, en met door de tijd meer dan 20.000 door ons gerepareerde auto’s spreken de resultaten voor zichzelf. Of het nu een kleine schade of een grote reparatie is, wij zijn er om u te helpen. We werken met alle belangrijke verzekeraars, de beste materialen en technici.

Lees Verder

Autospuiten

Is de lak van uw auto dof en lelijk? Zit uw motorkap vol met steenslag? Wilt u uw oldtimer van een frisse laklaag voorzien? Uw bestelbus of vrachtwagen overspuiten in een nieuwe kleur? Of uw motor, scooter, brommobiel weer laten glimmen? Wij spuiten alle voertuigen die in onze grote cabines passen in de kleur die u wilt. Wij zorgen ervoor dat het wordt zo als u het graag wil hebben!

Lees Verder

Glasreparatie

Heeft u autoruitschade? Wij zijn er om u te helpen. Als specialist repareren en vervangen we elke ruit van elk voertuig. Hierbij is uw veiligheid het belangrijkst! Of het nu een personenauto, bestelbus, camper of vrachtwagen is, er wordt altijd eerst gekeken of uw ruit te repareren is voordat we een ruit vervangen, zodat u tijd en geld bespaart. We werken met alle belangrijke verzekeraars, de beste materialen en technici.

Lees Verder

Industriespuiten

Wij geloven dat al uw spullen een mooie laklaag verdienen! Daarom stopt onze dienstverlening niet bij de automotive branche, maar zijn we ook actief in de bouw, mode, industrie en installatiebranche. Wij spuiten alle mogelijke grote en kleine objecten zoals paspoppen, meubelen, winkelinterieurs, radiatoren, hijdrauliektanks, pompsets, kledinghangers, deuren, keukens, kunstwerken, koelkasten, design meubelstukken etc. in onze spuitcabines in de kleur en afwerking die u wilt. Wij leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen!

Lees Verder

Polyesterherstel

Polyester kent vele toepassingen en mogelijkheden, en het werken ermee is een vak apart. Wij verwerken polyester, repareren polyester en lakken polyester. U kunt bij ons terecht voor het maken van polyester voorwerpen op maat, verbouwingen en reparaties aan polyester voorwerpen en schadeherstel aan uw boot, camper, caravan,  of welk polyester voorwerp dan ook.

Lees Verder

Wasboxen

Bij Vermeulen Autoschade kunt u uw auto weer laten blinken in onze grote DHZ wasboxen. Daar vindt u een gebruiksvriendelijk programma waarmee u optimaal wasresulaat boekt. Als u even moet wachten, dan kunt u een gratis kopje koffie drinken en de krant doornemen in onze receptie!

Lees Verder