Skip to main content

Welkom bij Vermeulen: Waar Passie en Vakmanschap Samenkomen

Sinds onze bescheiden start in 1989, heeft Vermeulen Autoschade een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner in autoherstel. In de loop der jaren hebben we het vertrouwen gewonnen van meer dan 20.000 klanten, door hun auto’s vakkundig te herstellen en te transformeren. Onze expertise varieert van eenvoudig spuitwerk tot uitgebreide schadehersteloperaties.

Sinds 1989

Sinds onze bescheiden start in 1989 heeft Vermeulen Autoschade zich gevestigd als een pionier en vertrouwde naam in de wereld van autoherstel. Onze toewijding aan vakmanschap heeft ertoe geleid dat we door de jaren heen het vertrouwen hebben gewonnen van meer dan 20.000 klanten, door hun auto’s niet alleen te repareren, maar ze echt te transformeren. Onze expertise strekt zich uit van het minutieus uitvoeren van eenvoudig spuitwerk tot het beheersen van complexe schadehersteloperaties.

Bij Vermeulen Autoschade begrijpen we dat elke auto een verhaal heeft en een speciale betekenis voor zijn eigenaar. Ons team, dat bestaat uit gekwalificeerde technici, benadert elk project met dezelfde zorg en aandacht voor detail, of het nu gaat om een vintage klassieker of het nieuwste model.

Klantvriendelijkheid

Onze Belofte van Uitmuntendheid

We zijn trots op onze robuuste samenwerking met toonaangevende verzekeraars, een partnerschap dat getuigt van onze betrouwbaarheid en consistentie in het leveren van uitmuntende diensten. Onze toewijding stopt niet bij het gebruik van de beste materialen en technieken. In feite gaat het veel verder. Ons team van technici, voortdurend bijgeschoold en gepassioneerd over hun vak, streeft in elk project naar perfectie.

Het hart van Vermeulen Autoschade klopt op het ritme van klanttevredenheid. Dit is niet alleen een bedrijfsmantra, maar een belofte die diep geworteld is in onze bedrijfscultuur. We begrijpen hoe waardevol uw auto voor u is. Daarom bieden we, als extra blijk van vertrouwen en om gemoedsrust te garanderen, altijd een Bovag garantie op al onze diensten. Bij Vermeulen Autoschade staat uw auto in deskundige handen, elke stap van de weg.

Wat onze klanten over ons zeggen

“"Ik ben zeer tevreden met het schadeherstel dat Vermeulen Autoschade aan mijn auto heeft uitgevoerd. Het team was professioneel, vriendelijk en leverde uitstekend vakmanschap. Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Bedankt, Vermeulen Autoschade!"”

Janine S.

“"Vermeulen Autoschade heeft fantastisch werk geleverd bij het herstellen van mijn auto na een ongeval. De klantenservice was geweldig en ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik kan hun expertise en kwaliteit ten zeerste aanbevelen."”

Mark D.

Aangesloten verzekeraars