0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

De Vries Schoenen en Vermeulen Autoschade

Als er een prijs zou worden uitgedeeld voor de ‘Meest Curieuze Autoschade van 2022’ dan zou Lekkerkerker Cees de Vries hoge ogen gooien! Zijn op de dijk bij zijn woning geparkeerde BMW werd zonder dat de eigenaar in de buurt was, geraakt door een auto die daar achter stond geparkeerd en in beweging kwam nadat deze door een welwillende buurtgenoot was voorzien van stroom voor de leeggeraakte accu. Het resultaat van de botsing: schade aan de motorkap, een spatscherm, een koplamp en de bumper. “Optisch gezien leek het mee te vallen, maar ik ben er toch maar even mee langs Vermeulen Autoschade gereden,”, vertelt Cees de Vries. “Dat bleek een verstandige ingeving, want er moest flink wat gerepareerd worden. En dat bij een botsing die plaatsvond met een snelheid van drie kilometer per uur.”
Veel Krimpenerwaarders kennen Cees de Vries van zijn in Lekkerkerk gevestigde bedrijf De Vries Schoenen. Op de hoek van winkelcentrum Raadhuisplein tref je er in een aantrekkelijke ambiance een keur aan mooie collecties dames-, heren- en kinderschoenen en een haast onovertroffen expertise. De Vries en zijn team zetten die kennis in om elk type klant perfect te bedienen met persoonlijk maatwerk. “Wij zorgen er letterlijk en figuurlijk voor dat een schoen past en optimaal draagcomfort oplevert”, zegt Cees de Vries. “Mede door dat vakmanschap dóen we er echt toe in de streek en hebben we uit de hele regio klanten. Doordat we relatief kleinschalig zijn kunnen we elke klant de persoonlijke aandacht bieden die hij of zij verdient. Ook dat wordt gewaardeerd en is voor veel mensen een extra reden om graag naar onze winkel te komen. Voeg daarbij onze mooie en eigentijdse collecties en de vriendelijke service en het plaatje is compleet.”
Cees de Vries zit al sinds zijn 16e in het vak en nam in 1990 de zaak over van zijn vader. “Hoewel ik alweer 33 jaar onderneem gaat het me nog geen moment vervelen”, glimlacht hij. “Komt ook omdat deze branche voortdurend in beweging is. De laatste jaren zelfs versneld omdat schoenmodehypes elkaar in soms hoog tempo opvolgen. Het is scherp aan de wind zeilen in dat opzicht, op tijd schakelen wanneer je ziet dat een merk of type een kortstondige hit is. Bij een aantal labels zie je dat ze ook inzetten op modellen die altijd actueel blijven. Van Bommel is één van die merken. Ik zie het als een mooie uitdaging om de balans te vinden met mijn assortiment. Dat lukt goed.”

De relatie van Cees de Vries en Vermeulen Autoschade bestaat al flink wat jaren. “Hoewel schade rijden niet tot mijn meest favoriete bezigheden behoort, vind ik het prettig te weten dat er dicht in de buurt een bedrijf bestaat dat perfect werk levert op het gebied van autoschade,”, zegt Cees de Vries. “Want zo zie ik Vermeulen. Men weet kwaliteit, eerlijkheid en klantvriendelijkheid op een goede manier te combineren. Ik zag het onlangs weer toen ik met schade langskwam. Je kunt blind op het bedrijf vertrouwen.”

Voor wie belangstelling heeft voor al het moois wat de Vries Schoenen te bieden heeft, is de komende periode tot half februari een aanrader, want de winkel staat in het taken van de ‘wintersale’. En Cees de Vries kennende is dat een buitenkans om prettig geprijsd te slagen. Het is maar dat u het weet!

Lees verder

Max Vermeulen te zien in speelfilm Ome Cor!

Op 12 december gaat de komische speelfilm Ome Cor op feestelijke wijze in première. En …. onze medewerker Max Vermeulen is erbij!
Dat Max kop de invitatielijst staat heeft alles te maken met zijn rol in de film. In één van de scenes komt hij in actie met de oprijwagen van Vermeulen Autoschade. Het verhaal daarachter is dat Peter Verhage, wiens bedrijf Eyecatcher de speelfilm produceert, een zakelijke relatie is van Max’ vader Kees Vermeulen en laatstgenoemde benaderde om medewerking te verlenen bij één van de opnames.

Ome Cor – te zien vanaf 13 december via onder anderen Pathé Thuis en Amazon Prime Video – komt uit de pen van de bekende acteur Martin van Waardenberg. Ome Cor is een hondstrouwe Feyenoord-supporter, die als havenarbeider werkte. Hij is echter arbeidsongeschikt geraakt, en in deze speelfilm zien we hoe hij in de problemen komt als hij fraudeert met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering. Krijgt hij zijn leven weer op de rit, en kan zijn puberdochter Carola hem ooit weer in de armen sluiten? Dat zijn de vragen die centraal staan in Ome Cor.

‘Ome Cor’ Martin van Waardenberg is niet de enige bekende acteur die in deze film te zien is! Ook Huub Stapel, Loes Luca, Thomas Acda, Monic Hendrickx, Gijs Scholten van Aschat, Katja Schuurman en Richard Groenendijk doen mee. Verder zijn er rollen voor Guus Meeuwis, Humberto Tan en uiteraard het Rotterdamse icoon Lee Towers. Dat al deze namen zich hebben aangesloten bij het project, komt onder andere omdat een deel van de opbrengsten van de film naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gaan.

Lees verder

Ons team present op de Kleine-Deukjes-Dagen

Ons team nam met veel plezier deel aan de Kleine-Deukjes-Dagen van verzekeraar Centraal Beheer in Ahoy-Rotterdam. Van zo’n 2.300 auto’s werd daar in twee dagen tijd de schade hersteld. “Een mooi event,”, blikt Andrew Roos namens Vermeulen Autoschade terug. “Wij waren met twee teams aanwezig om intakes te verzorgen voor de Achmea/Centraal beheer-verzekerden en met hun deukjes aan het werk te gaan. Het was een af- en aanrijden van auto’s volgens een strak schema. Daarnaast konden we genieten van uitstekende catering en traden er zelfs artiesten op. Kortom: een hele happening die zeker voor herhaling vatbaar is.” Namens Vermeulen Autoschade kwam de volgende crew in actie: Bob, Max, Sam, Charlotte, Carla, Andrew, Remco en Pali. Ze kijken alle acht terug op een zeer geslaagde tweedaagse.

Lees verder

We stonden op de Bedrijvencontactdagen

Ook Vermeulen Autoschade was eind december present tijdens de Bedrijvencontactdagen in Krimpen aan den IJssel. We hadden er een stand vlak bij de entree van de event-tent op het plein naast sociaal-cultureel centrum De Tuyter. “We mogen terugkijken op drie prima dagen vol leuke contacten met mede-ondernemers en bezoekers waaronder scholieren en werkzoekenden,” blikt Kees Vermeulen terug. “Een aantal leerlingen uit het middelbaar onderwijs toonden interesse in een mogelijke stage bij ons bedrijf. Dat is zonder meer positief. Wel vond ik in algemene zin het bezoek aan de bedrijvencontactdagen wat tegenvallen. Ik had er meer van verwacht. Heeft misschien ook te maken met het feit dat het een nieuw initiatief is. Daarnaast ben ik van mening dat er vooraf wat meer reclame voor had kunnen worden gemaakt. Dat is in de richting van de organisatie een goede les voor de volgende keer. Of wij weer meedoen in 2023? Laat ik het zo zeggen: de bedrijvencontactdagen staan met potlood in mijn agenda. De kans dat we opnieuw aanwezig zijn is dus behoorlijk groot.”

Lees verder

Alles over over de wereld van automotive

Onze medewerkers Charlotte en Max hebben met zijn tweeën de ‘inburgeringscursus’ automotive bezocht. Tijdens een intensief eendaags programma kregen onze jonge technici alle informatie over de wereld van automotive, de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied én een blik op de toekomst. “Er kwam heel wat voorbij”, blikt Charlotte terug. “Van veel dingen waren we al op de hoogte, maar er waren ook onderwerpen bij waar je echt van kon leren. We kregen in zijn totaliteit een breed inzicht in wat er zich afspeelt op automotive-gebied. Bijvoorbeeld hoe het werkt met verzekeringsmaatschappijen en leaseorganisaties, de samenstelling en toekomst van het Nederlandse wagenpark en de plek die autoschadeherstel inneemt nu en in de toekomst. Het is mooi om op deze manier onze kennis te verdiepen. Max en ik zijn nu helemaal up-to-date en kunnen daar ons voordeel mee doen in ons dagelijks werk.”

Lees verder

Marco Goudswaard gelooft in kracht van lokale bedrijfsleven

‘Lekker Wonen en Werken in de Krimpenerwaard’ organiseert samen met het voortgezet onderwijs van Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel de Bedrijvencontactdagen op 23, 24 en 25 november 2022. Ook Vermeulen Autoschade is tijdens die driedaagse van de partij.
“Het doel van de Bedrijvencontactdagen is drieledig”, vertelt medeorganisator Marco Goudswaard, oprichter en drijvende kracht achter ‘Lekker Wonen en Werken in de Krimpenerwaard’. Het event is voor ondernemers een uitstekend podium om nieuwe klanten te ontmoeten, samenwerkingen aan te gaan en te netwerken met andere lokale ondernemers. Daarnaast kan men kennismaken met eventueel toekomstige medewerkers, omdat we de beurs óók organiseren voor mensen die werk zoeken een leerlingen van het voortgezet onderwijs die op zoek zijn naar een stageplek of een werk-leer traject bij een bedrijf dichtbij.”

De belangstelling voor de bedrijvencontactdagen is groot, vanuit zowel het Krimpenerwaardse bedrijfsleven als het voortgezet onderwijs, stelt Goudswaard vast. Hij rekent dan ook op een volle bak in de grote tent die in de laatste week van november zal verrijzen op het plein naast De Tuyter in Krimpen aan den IJssel.

“Alleen al in de Krimpenerwaard zijn er momenteel zo’n 2000 vacatures in een breed palet aan branches”, zegt Goudswaard. “Het punt is alleen dat veel jongeren daar vaak geen weet van hebben omdat ze a de bedrijven niet kennen en b via google vrijwel altijd uitkomen bij ‘de grote jongens’ die zich buiten de Krimpenerwaard en Capelle bevinden. Met ‘Lekker Wonen en werken in de Krimpenerwaard’ willen wij de jeugd graag behouden voor onze regio. Dat kán door ze hier te laten wonen én werken. Bij regionale bedrijven dus. Door dat met elkaar te promoten snijdt het mes aan meerdere kanten! Tijdens de Bedrijvencontactdagen ontmoet men elkaar en kunnen mensen die op zoek zijn naar werk, een stageplek of een locatie waar ze een leer-werk traject kunnen aangaan, met elkaar in verbinding komen.”

Marco Goudswaard begon ruim een jaar geleden met ‘Lekker Wonen en Werken in de Krimpenerwaard’. Inmiddels telt de club ruim 400 leden. Vermeulen Autoschade is daar één van. De leden ontmoeten elkaar op verschillende manieren, waaronder acht netwerkborrels in een jaar. “Die zijn stuk voor stuk uitstekend bezet”, weet Goudswaard. “Hetgeen maar weer eens aan geeft hoeveel behoefte er is om met elkaar in een informele omgeving te netwerken. Mooi om te zien is ook dat er onderling business uit rolt. Zo versterken de Krimpenerwaardse bedrijven elkaar. Op de website kunnen ze bovendien hun vacatures plaatsen. Ik ben nog altijd blij dat ik mijn ideeën over lokaal zaken doen op deze manier heb kunnen uitrollen. De Bedrijvencontactdagen zijn er een uitvloeisel van. ik geloof in de kracht van ‘lokaal’. Daar ben ik gelukkig niet de enige in want ‘Lekker Wonen en werken in de Krimpenerwaard’ groeit als kool!”

Lees verder

Max Vermeulen specialiseert zich in ‘detailing’

Bijblijven op je vakgebied en stappen zetten om de dienstverlening aan je klanten nog verder te verbeteren; bij Vermeulen Autoschade koesteren we die ambitie niet alleen, we vullen hem ook in met het aanbieden van cursussen, bijscholingen en opleidingen.
Zo volgen onze technici Remco en Bob momenteel de opleiding AST en is Max op ‘detailing-cursus’. “Erg interessant om te doen”, stelt de jongste medewerker van Vermeulen Autoschade vast. “Bij ‘detailing’ leer je alles over hoe je een auto van binnen en buiten zó kunt behandelen dat deze in showroomconditie komt. Onderdelen als poetsen polijsten en inlakken horen daar onder meer bij. Ik was binnen ons bedrijf al een tijdje bezig om auto’s in mooie staat te krijgen, maar leer op deze cursus weer nieuwe dingen die ik straks kan inzetten ten behoeve van onze klanten.” Binnenkort rondt Max de opleiding af en is hij – hopelijk- drie certificaten rijker. Dat hij er elke dinsdag voor naar het Twentse Goor moet rijden, vindt hij niet meer dan een ‘detail’. “Ik heb het er graag voor over”, glimlacht Max.

Lees verder

Wielerliefhebbers doen zaken met elkaar

Van der Velden Wielersport mag je gerust een unieke winkel noemen. Het in Lekkerkerk gevestigde bedrijf van Niek Koorneef richt zich met zijn activiteiten namelijk specifiek op beoefenaars van de wielersport en mountainbike-enthousiastelingen. Ook bijzonder: de samenwerking met Vermeulen Autoschade.

Bij binnenkomst in het aan de pittoreske Voorstraat gelegen pand ademt ‘het cyclisme’ je op alle mogelijke manieren tegemoet. Links en rechts staan en hangen racefietsen en mountainbikes in allerlei soorten en maten en tref je een keur aan accessoires. Achterin bevindt zich het kloppend hart van de zaak: de werkplaats. Niek Koorneef, sinds 2018 eigenaar van Van der Velden Wielersport, ontvangt ons hartelijk met een glimlach en een kopje koffie. “Ik was 15 toen ik hier kwam werken”, vertelt hij. “Gaandeweg leerde ik het vak van toenmalig eigenaar Peter van der Velden. Dat was genieten, want ik was ook in sportief opzicht fanatiek bezig met de wielersport. Wat is er dan mooier dan je vrije uren in een wielerspeciaalzaak te mogen zijn.”

Het feit dat Koorneef zelf ruime ervaring heeft op racefiets en mountainbike, geeft de omgang met zijn klanten een extra natuurlijk karakter. “Je weet wat er qua materiaal nodig is om fijn te kunnen koersen, lange afstanden te rijden of maximaal te genieten van rijden op onverhard terrein”, geeft hij wat voorbeelden van racefiets- en mtb gebruik. Daardoor kun je goed adviseren en maatwerk bieden. Mijn klanten waarderen dat. Het is meteen óók wat mijn zaak onderscheidt van de grote aanbieders. Daar bieden ze een fiets aan, de klant koopt deze en komt er vervolgens vaak achter dat de service bij en na de aankoop te wensen over laat of zelfs volledig ontbreekt. Dat zal ze bij mij niet overkomen! Ze kunnen bij Van der Velden Wielersport niet alleen terecht voor een racefiets of mountainbike van kwaliteitsmerken als De Rosa, Stevens, Zanata, Olympia en Berria; men vindt bij ons ook een keur aan accessoires. Zelfs het kleinste boutje is hier verkrijgbaar!”

Dat Van der Velden Wielersport een relatie onderhoudt met Vermeulen Autoschade heeft alles te maken met de hobby van Kees Vermeulen. “Kees stapt graag op de racefiets en geniet van lange tochten”, weet Niek Koorneef. “Hij is hier al jaren klant. Twee jaar geleden kwam hij langs voor een nieuwe racefiets. Ik adviseerde hem een De Rosa, het model waarmee ook de profwielerploeg Cofidis koerst. Kees is er zeer tevreden mee. Mooi om te horen. Van het een kwam vervolgens het ander. Ik heb af en toe klanten die bij mij een racefiets met een ‘mat’ frame aanschaffen en deze graag in een glanzende variant zouden willen laten uitvoeren. Die service kan ik nu bieden dankzij Vermeulen Autoschade! In de spuiterij levert men precies het vakwerk waar de klant en ik blij van worden! Daarnaast kunnen Kees en zijn team schades aan bijvoorbeeld de zadelpen perfect herstellen. En uiteraard breng ik mijn auto daar als er sprake is van schade. Ik vind het een topbedrijf en heb veel respect hoe Kees zijn onderneming heeft ontwikkeld tot wat het nu al jaren is: een toonaangevend autoschadeherstelbedrijf in de wijde regio. Ik waardeer hem dus niet alleen als klant maar ook als partner voor wat betreft de dingen die hij doet voor mijn wielerzaak.”

Lees verder

Ons leenautopark is verder uitgebreid

Met de komst van twee nieuwe Hyundai’s van het type I20 hebben we ons leenautopark recentelijk verder uitgebreid. De Zuid-Koreaanse aanwinsten zijn inmiddels al volop in gebruik bij onze klanten. De in de kleuren ‘brass’ en ‘arora grey’ uitgevoerde wagens scoren daarbij positieve reacties op basis van hun gebruiksvriendelijkheid, uitrustingsniveau en verbruik. Wij wensen onze klanten vanzelfsprekend veel rijplezier toe. In de tussentijd brengen wij hun eigen auto weer helemaal in topconditie.

Lees verder

Vermeulen dol op wielersport

Vermeulen Autoschade is al jarenlang sponsor van de Wielerronde van Lekkerkerk, die onlangs op Hemelvaartsdag zijn 58e editie beleefde. “Een geweldig én druk bezocht evenement”, zegt kees Vermeulen er over. “Wij verbinden ons daar graag aan, zeker ook omdat we niet alleen de wielersport, maar ook Lekkerkerk een warm hart toedragen.”

Kees Vermeulen geldt ook zelf als een enthousiast ‘pedaleur’. “Ik heb zelfs nog heel even overwogen om mee te doen aan de Ronde van Lekkerkerk”, glimlacht hij. “Maar uiteindelijk koos ik ervoor om van achter het hek te kijken naar de mannen. Ik ben meer een type voor toerritten. Zo heb ik onlangs met een groep wielervrienden 180 kilometer weggetikt van Krimpen aan den IJssel naar het Muiderslot en weer terug. Op 6 juni staat de volgende uitdaging op het programma: dan rijd ik de fietsversie van de Elfstedentocht. En op 18 juni wacht De Langste Dag Challenge over 300 kilometer. Mooie uitdaging ook. Ik merk dat ik naarmate ik meer kilometers maak, steeds wat sterker wordt. Mijn racefiets – een rode De Rosa Merak- heb ik aangeschaft bij Van der Velden Wielersport in Lekkerkerk. De eigenaar van die zaak, Niek Koorneef, heeft ook regelmatig spuitwerk voor mij. Dan komt er weer een wielerframe binnen en maken wij ‘m als nieuw. Je ziet het: ik houd niet alleen van autoschadeherstel, ha ha. Ook racefietsen zijn hier welkom!”

Lees verder