Skip to main content

Het Vermeulen Team telt sinds kort een nieuw gezicht: Daniëlle Renard. Ze verzorgt voor ons bedrijf de boekhouding en administratie.

Daniëlle is 36 jaar, getrouwd met Erik en moeder van zoon Job (9). Zij en haar gezin wonen in Loon op Zand, een Noord-Brants dorp vlakbij De Efteling. “Dat is inderdaad behoorlijk ver van Krimpen aan de Lek vandaan,” glimlacht Daniëlle. “Bij mijn type werk vormt dat echter geen beletsel om goed te functioneren. Dat is het voordeel van deze tijd, hè. Ik kan gewoon vanuit mijn kantoor-aan-huis actief zijn.”

Daniëlle kwam in contact met Vermeulen Autoschade door de accountant van het bedrijf. “Die vertelde me dat Kees Vermeulen een parttime medewerker zocht voor de boekhouding. Niet veel later zaten we om de tafel om kennis te maken en over de inhoud van het werk te praten. Het klikte wederzijds en ik ben snel daarna aan de slag gegaan. Sindsdien is elke maandag voor mij ‘Vermeulen-dag’. De rest van mijn werkweek houd ik me bezig met administratieve taken voor andere ondernemers, waaronder een verhuisbedrijf en een lunchroom. Het is ideaal werken voor mij op deze manier, temeer omdat ik ook de zorg heb over mijn 9-jarige zoon die met autisme en ADHD door het leven gaat en speciaal onderwijs volgt. Omdat ik ZZP-er ben en vanuit huis werk, ben ik in de gelegenheid om hem naar school te brengen en weer op te halen. Wanneer ik in vaste loondienst zou zijn en op een locatie buiten mijn dorp zou werken, dan zou het een stuk lastiger zijn in relatie tot Job. Dit is een prima oplossing zo.”