0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Autoschade

Verzekerd? Zelf betalen? Of twijfelt u?

Bij ons kunt u kiezen tussen A- Klasse reparatie v.s. Optionele reparatie:

A-Klasse
Als de schade claimen bij uw verzekeraar de beste optie is, dan verzorgen wij voor u de volledige afhandeling. We werken samen met uw verzekeraar, hun volmachten en tussenpersonen en coördineren de volledige reparatie.

Optionele reparatie
In het geval dat u de reparatie zelf gaat betalen, zijn wij er ons van bewust dat de kosten een belangrijke factor zijn. Samen bekijken we uw oorspronkelijke reparatieplan en adviseren opties die u geld besparen, waarbij u ervan verzekerd kan zijn dat we geen concessies doen aan kwaliteit en veiligheid.

Reparatie Opties

Autoschade wat nu?

De eerste stap is om met uw auto langs te komen voor een schadebepaling. Wij bekijken de beschadigingen en adviseren u reparatie of vervanging van de beschadigde onderdelen, afhankelijk van wat voor u het meest kosten effectief is. We repareren de originele onderdelen waar het mogelijk is om u een zo goedkoop mogelijke reparatie te garanderen. Dit zijn schades zoals deukjes, bulten en krassen op metalen en kunststof delen van uw auto.

REPAREREN/VERVANGEN ONDERDELEN

Bij Vermeulen Autoschade weten we dat de kosten van schadeherstel voor u een belangrijke factor zijn. Daarom bieden wij u onderdelen op drie verschillende prijsniveaus aan. Originele onderdelen zijn het duurst, want ze zijn nieuw en rechtstreeks afkomstig uit de fabriek waar uw auto geproduceerd is. Het zijn nieuwe onderdelen die altijd perfect passen. Een meer kosten besparende optie is het aanbrengen van imitatieonderdelen. Dit zijn ook nieuwe onderdelen, maar deze komen niet van de originele autofabrikant. Gebruikte onderdelen kunnen ook het overwegen waard zijn. Dit zijn originele onderdelen van auto’s die niet meer de weg op gaan. Ook deze onderdelen voldoen aan alle veiligheids- en functie eisen. Dus als het vervangen van onderdelen noodzakelijk is dan kunt u bij ons de keuze maken die u het beste past.

DELEN SPUITEN

Om beschadigingen aan uw auto te laten verdwijnen is het bijna nooit nodig om de auto helemaal te spuiten. Als er aan uw auto maar één of een aantal delen gespoten moeten worden, is een deelreparatie de meest kosteneffectieve manier om dit te doen.

We richten ons op de delen die gerepareerd moeten worden en zorgen ervoor dat ze gereinigd en uitgeschuurd zijn om een perfecte ondergrond voor het spuitwerk te verkrijgen. Dan plakken we alle andere delen die niet gespoten moeten worden zorgvuldig af. Zo zijn we er zeker van dat er geen overspray op ontstaat. Met ons kwalitatief hoogwaardige spuitwerk creëren we een vloeiende overgang tussen de nieuwe en niet gespoten delen.

AFWERKING

Stof, dof, vuil. Bij Vermeulen Autoschade staan deze imperfecties onze belofte voor een perfecte reparatie in de weg. Daarom is na het spuitwerk een standaard afwerkingsproces opgenomen. Hierin wordt aan het gespoten deel de laatste hand gelegd en worden oneffenheden eruit geschuurd en gepolijst.

Het begint met het voorzichtig wegschuren van de oneffenheid waarna deze machinaal wordt nageschuurd. Dan worden met een vloeibaar polijstmiddel en een polijsttol de laatste krasjes verwijderd. Tenslotte wordt de totale plek gepoetst tot hoogglans. Dat is de belangrijkste stap in het proces om uw auto weer de originele glans te geven.

Na ons afwerkingsproces is uw auto helemaal klaar!

Heeft u nog vragen over autoschade?

Wij helpen u graag!

Verzekerings claims / WA

Verzekeringsclaims

Al vele jaren vertrouwen klanten erop dat Vermeulen autoschade helpt bij het vinden van een betaalbare oplossing voor hun schade. Afhankelijk van de grootte van de schade en de opbouw van uw bonus /malus regeling bij uw verzekeraar, is het soms voordeliger om de schade voor eigen rekening te nemen. Maar als u toch besluit om de schade te claimen is het goed om te weten dat wij samenwerken met alle grote verzekeringsmaatschappijen, hun volmachten en tussenpersonen. Wij coördineren voor u het gehele proces met de verzekeraar, vullen alle formulieren met u in, maken indien nodig een afspraak met een schade-expert, rapporteren het schadebedrag en reparatieplan aan u en de verzekeraar en zorgen ervoor dat u mobiel blijft tijdens de reparatie. Haal en breng service behoren tot de standaard dienstverlening. We repareren volgens fabrieksspecificaties, gebruiken gecertificeerde onderdelen en speciale gereedschappen om te garanderen dat uw auto er weer uitziet als nieuw en rijdt zoals hij deed voor de aanrijding. Als extra zekerheid ontvangt u altijd 4 jaar Focwa garantie.

WA Verhaalschade

Bent u alleen Wa verzekerd en is de schade te verhalen bij een tegenpartij dan is onze verhaalservice iets voor u. Onze samenwerking met een hierin gespecialiseerd bureau garandeert u dat we er alles aan doen om uw schade te verhalen. Zonder risico en op No cure No pay basis!

Daarom Vermeulen Autoschade

Gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, Vermeulen autoschade biedt toegevoegde waarde voor een redelijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke schadeherstelketen AAS. Door dit grote netwerk kunnen we onderdelen en lak voor uw auto scherp inkopen. Dit zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

GARANTIE OP REPARATIE

Vermeulen autoschade biedt u garantie op alle reparaties. Dit betekent dat alle materialen die zijn gebruikt om de schade te herstellen zijn gegarandeerd. U krijgt altijd 1 jaar Focwa garantie. Wordt uw auto gerepareerd onder de Eurogarant voorwaarden dan krijgt u 4 jaar garantie en wordt de fabrieksgarantie op uw auto door ons overgenomen.

De Focwa garantie

MOBILITEIT TIJDENS DE REPARATIE

U kunt niet zonder een auto? Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft met onze vervangend vervoer service. Als u geen kans ziet om langs te komen dan kunnen wij de auto bij u thuis of op het werk ophalen. Snel en efficiënt zodat u zo min mogelijk wordt belast.

LANDELIJK DEKKEND

Vermeulen autoschade maakt deel uit van schadeherstelketen AAS. Dit is een landelijk dekkende organisatie van gekwalificeerde schadeherstelbedrijven. Daarom kunnen we individuele en ook grote opdrachtgevers naar wens bedienen. Samen zetten we ons 100% in om u te ontzorgen.