0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Autoruit schade

Repareren met levenslange garantie

Heeft u autoruitschade? Heel vervelend. Vooral als de schade precies in uw zicht zit. Wij raden u aan de ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Want een sterretje kan zomaar doorscheuren. Dit levert naast extra kosten een risico voor uw veiligheid op. Uw zicht is minder en de voorruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Laat daarom uw autoruitschade zo snel mogelijk repareren. Wij zijn er om u te helpen. Als specialist repareren en vervangen we elke ruit van elk voertuig. Of het nu een personenauto, bestelbus, camper of vrachtwagen is. Hierbij is uw veiligheid het belangrijkst. Wij werken met alle belangrijke verzekeraars, de beste materialen en vakkundige technici.

Ruitschade wat nu?

De eerste stap is om met uw auto langs te komen voor een schadebepaling. Wij bekijken de beschadiging om te bepalen of reparatie mogelijk is of dat de ruit vervangen moet worden. Wij adviseren u reparatie of vervanging van de beschadigde ruit waarbij uw veiligheid altijd voorop staat. We repareren de beschadigde ruit waar het mogelijk is om u een zo goedkoop mogelijke reparatie te garanderen. Vaak kunt u hierop wachten. Uiteraard helpen wij u met de financiële afhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo gemakkelijk!

STERREPARATIE

Kan uw autoruit misschien nog worden gerepareerd? 

Is de schade aan uw voorruit kleiner dan een Euromunt oftewel 2,2 cm? Dan kan uw voorruit hoogstwaarschijnlijk nog worden gerepareerd en hoeft de ruit niet te worden vervangen. Is een andere ruit dan uw voorruit beschadigd? Deze ruiten kunnen niet worden gerepareerd en moeten dus altijd worden vervangen. Laat u bij ons uw autoruitschade repareren? Dan hebt u altijd levenslange garantie. En wij zorgen voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo gemakkelijk!

RUITVERVANGING

Moet uw ruit misschien worden vervangen?

Is de schade aan uw voorruit groter dan een Euromunt? Of zit er een barst in? Dan kan deze ruit niet meer worden gerepareerd en moeten wij uw autoruit vervangen. Is een andere ruit dan uw voorruit beschadigd? Deze ruiten kunnen niet worden gerepareerd en moeten dus altijd worden vervangen. Laat u bij ons uw autoruit vervangen? Dan hebt u altijd levenslange garantie. En wij zorgen voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo gemakkelijk!

Heeft u nog vragen over glasreparatie?

Wij helpen u graag!

Verzekerings claims

Wordt reparatie of vervanging van mijn autoruit vergoed door mijn verzekering?

De kosten van een ruitreparatie worden in de meeste gevallen volledig vergoed door een WA-plus of WA-casco verzekering. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is bij vervanging van een autoruit een eigen risico van toepassing. Wij hebben afspraken met de meeste verzekeringsmaatschappijen en informeren hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook zorgen wij voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo gemakkelijk!

Koplamp restauratie

Zijn de koplampen van uw auto dof en verweerd? Ze hebben hierdoor een veel mindere lichtopbrengst, het ziet er lelijk uit en wellicht wordt uw auto hierop afgekeurd voor de APK.
Nieuwe lampen zijn duur! Maar wij hebben een goedkopere optie.
Uw lampen kunnen we weer in optimale staat brengen door ze te polijsten en te voorzien van een UV licht bestendige blanke lak laag. De lichtopbrengst is dan weer optimaal en ze zien er weer perfect uit!
Voor een fractie van de prijs van een nieuwe lamp (Vanaf €35,- p/st) zijn uw lampen weer perfect.

Daarom Vermeulen Autoschade

Gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, Vermeulen autoschade biedt toegevoegde waarde voor een redelijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke schadeherstelketen AAS. Door dit grote netwerk kunnen we onderdelen en lak voor uw auto scherp inkopen. Dit zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

GARANTIE OP REPARATIE

Vermeulen autoschade biedt u garantie op alle reparaties. Dit betekent dat alle materialen die zijn gebruikt om de schade te herstellen zijn gegarandeerd. U krijgt altijd 1 jaar Focwa garantie. Wordt uw auto gerepareerd onder de Eurogarant voorwaarden dan krijgt u 4 jaar garantie en wordt de fabrieksgarantie op uw auto door ons overgenomen.

De Focwa garantie

MOBILITEIT TIJDENS DE REPARATIE

U kunt niet zonder een auto? Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft met onze vervangend vervoer service. Als u geen kans ziet om langs te komen dan kunnen wij de auto bij u thuis of op het werk ophalen. Snel en efficiënt zodat u zo min mogelijk wordt belast.

LANDELIJK DEKKEND

Vermeulen autoschade maakt deel uit van schadeherstelketen AAS. Dit is een landelijk dekkende organisatie van gekwalificeerde schadeherstelbedrijven. Daarom kunnen we individuele en ook grote opdrachtgevers naar wens bedienen. Samen zetten we ons 100% in om u te ontzorgen.