Skip to main content

Autoruit schade

Repareren met levenslange garantie

Heeft u autoruitschade? Heel vervelend. Vooral als de schade precies in uw zicht zit. Wij raden u aan de ruit zo snel mogelijk te laten repareren. Want een sterretje kan zomaar doorscheuren. Dit levert naast extra kosten een risico voor uw veiligheid op. Uw zicht is minder en de voorruit draagt niet meer bij aan de stevigheid van de carrosserie. Laat daarom uw autoruitschade zo snel mogelijk repareren. Wij zijn er om u te helpen. Als specialist repareren en vervangen we elke ruit van elk voertuig. Of het nu een personenauto, bestelbus, camper of vrachtwagen is. Hierbij is uw veiligheid het belangrijkst. Wij werken met alle belangrijke verzekeraars, de beste materialen en vakkundige technici.

Bel direct: 0180-662022

Ruitschade wat nu?

De eerste stap is om met uw auto langs te komen voor een schadebepaling. Wij bekijken de beschadiging om te bepalen of reparatie mogelijk is of dat de ruit vervangen moet worden. Wij adviseren u reparatie of vervanging van de beschadigde ruit waarbij uw veiligheid altijd voorop staat. We repareren de beschadigde ruit waar het mogelijk is om u een zo goedkoop mogelijke reparatie te garanderen. Vaak kunt u hierop wachten. Uiteraard helpen wij u met de financiële afhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo gemakkelijk!

Sterreparatie

Kan uw autoruit misschien nog worden gerepareerd?

Is de schade aan uw voorruit kleiner dan een Euromunt oftewel 2,2 cm? Dan kan uw voorruit hoogstwaarschijnlijk nog worden gerepareerd en hoeft de ruit niet te worden vervangen. Is een andere ruit dan uw voorruit beschadigd? Deze ruiten kunnen niet worden gerepareerd en moeten dus altijd worden vervangen. Laat u bij ons uw autoruitschade repareren? Dan hebt u altijd levenslange garantie. En wij zorgen voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo gemakkelijk!

Ruitvervanging

Moet uw ruit misschien worden vervangen?

Is de schade aan uw voorruit groter dan een Euromunt? Of zit er een barst in? Dan kan deze ruit niet meer worden gerepareerd en moeten wij uw autoruit vervangen. Is een andere ruit dan uw voorruit beschadigd? Deze ruiten kunnen niet worden gerepareerd en moeten dus altijd worden vervangen. Laat u bij ons uw autoruit vervangen? Dan hebt u altijd levenslange garantie. En wij zorgen voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo gemakkelijk!

Bekijk meer over onze sterretjes reparatie!

Bekijk meer over onze ruitvervanging!

Verzekerings claims

Wordt reparatie of vervanging van mijn autoruit vergoed door mijn verzekering?

De kosten van een ruitreparatie worden in de meeste gevallen volledig vergoed door een WA-plus of WA-casco verzekering. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen is bij vervanging van een autoruit een eigen risico van toepassing. Wij hebben afspraken met de meeste verzekeringsmaatschappijen en informeren hiernaar bij uw verzekeringsmaatschappij. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook zorgen wij voor de afhandeling met uw verzekeraar. Wel zo gemakkelijk!

Schade gereden? Wat nu?

Wij hebben de stappen voor u uitgeschreven

#1 Neem contact op

Vervelend dat u schade heeft gereden! We staan u graag bij om uw schade zo gemakkelijk voor u af te handelen. Neemt u daarom contact met ons op via 0180 – 662022

#2 Planning en afspraak

Samen met u plannen we een datum waarop we uw auto kunnen herstellen. Mocht u behoefte hebben aan vervangend vervoer, dan regelen we dit uiteraard voor u. Ook bieden we u een haal- en breng service aan. Wat voor u het beste uitkomt.

#3 Intake en expertise

Tijdens het intake gesprek laten we u weten we wat we moeten gaan doen om uw auto compleet te herstellen. Tevens laten weten wat de kosten zijn. Dit laten we uiteraard checken door een schade- expert.

#4 Verzekering en papierwerk

Het invullen van verzekeringspapieren is voor u gelukkig geen dagelijks werk. Voor ons wel. Daarom helpen wij u hierbij. Samen nemen de papieren door en vullen wij deze voor u in. Dat weet u zeker dat het goed zit. Een zorg minder.

#5 Mobiliteit tijdens de reparatie

Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft met onze vervangend vervoer service. Als u geen kans ziet om langs te komen dan kunnen wij de auto bij u thuis of op het werk ophalen. Snel en efficiënt zodat u zo min mogelijk wordt belast.

#6  Garantie op reparatie

Wij bieden u garantie op alle reparaties. Wordt uw auto onder de BOVAG voorwaarden gerepareerd dan krijgt u 48 maanden garantie op alle werkzaamheden.

Koplamp restauratie

Zijn de koplampen van uw auto dof en verweerd? Ze hebben hierdoor een veel mindere lichtopbrengst, het ziet er lelijk uit en wellicht wordt uw auto hierop afgekeurd voor de APK.
Nieuwe lampen zijn duur! Maar wij hebben een goedkopere optie.
Uw lampen kunnen we weer in optimale staat brengen door ze te polijsten en te voorzien van een UV licht bestendige blanke lak laag. De lichtopbrengst is dan weer optimaal en ze zien er weer perfect uit!
Voor een fractie van de prijs van een nieuwe lamp (Vanaf €35,- p/st) zijn uw lampen weer perfect.

Daarom Vermeulen autoschade

Gemakkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, Vermeulen autoschade biedt toegevoegde waarde voor een redelijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de landelijke schadeherstelketen AAS. Door dit grote netwerk kunnen we onderdelen en lak voor uw auto scherp inkopen. Dit zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt.

Garantie op reparatie

altijd 4 jaar BOVAG garantie

Mobiliteit tijdens de reparatie

vervangend vervoer service

Landelijk dekkend

deel van schadeherstelketen AAS.

Wij staan in direct contact met alle grote verzekeraars!

Certificaten