Skip to main content

Kok Afvalcontainers is alweer ruim een jaar partner van Vermeulen Autoschade waar het de afvoer van papier, karton, schone folie, restafval, pallets, bumpers en alle andere zaken die niet in een standaardcontainer passen.
“We werden in februari 2023 door het bedrijf benaderd met de vraag of we iets voor haar konden betekenen,” vertelt Leon Kok, eigenaar van Kok Afvalcontainers. “Men wilde graag een partner die uit dezelfde regio komt. Wij zijn dat, want onze onderneming werkt vanuit Lekkerkerk.”

Kort na het eerste contact sloten Vermeulen Autoschade en Kok Afvalcontainers een verbintenis. Sindsdien komen Leon Kok en zijn medewerkers minimaal één keer per week langs om Vermeulen te ontzorgen. “De samenwerking bevalt goed,” zegt Leon Kok. “Vermeulen gaat bewust en dus goed met het afval om en opereert langs korte lijnen. Wij zijn blij met deze best grote klant en voelen net als Kees Vermeulen en zijn team een sterke verantwoordelijkheid voor het milieu. Veel van de aan ons toevertrouwde afvalstoffen krijgen een ‘tweede leven’. Met andere woorden: ze worden hergebruikt.”

Kok Afvalcontainers mag rekenen op een flink aantal particuliere en zakelijke klanten. Ze kunnen bij het bedrijf terecht voor een veelheid aan afvalafvoermogelijkheden. Bouwafval, sloopafval, schoon puin, houtafval, grondafval, groenafval, dak afval en grofvuil. “Voor al deze soorten afval hebben we containers, rolcontainers en bakken in verschillende afmetingen beschikbaar. Wie onze website bezoekt en vóór 22.00 uur een reservering doet, wordt de volgende dag al beleverd. Daarnaast heb je als huurder de zekerheid dat we het afval op een correcte wijze sorteren, verwerken en afvoeren. Kijk gerust op www.kokafvalcontainers.nl voor alle informatie.”