0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Autoruit vervangen

Uw autoruit vervangen of repareren? Autoruiten repareren en vervangen wij professioneel bij elke schade. Bij kleine schade kunnen wij sterretjes en scheurtjes zo goed als onzichtbaar repareren. Mocht het nodig zijn om een ruit te vervangen dan zorgen wij voor het vakkundig verwijderen van de kapotte ruit en het inzetten van een nieuwe autoruit. Wij zijn officieel dealer van Glasgarant en bieden u daarmee gegarandeerd kwaliteit en service.

Gratis autoruit vervangen

In de meeste gevallen kunnen wij de autoruit gratis vervangen. De verzekering neemt de kosten voor zijn rekening, u heeft er geen omkijken naar. Wij regelen alle papieren rompslomp rechtstreeks met de verzekering. U hoeft alleen maar met ons een afspraak te maken over het tijdstip waarop wij uw autoruit kunnen vervangen.

Garantie op autoruit vervangen

Als officieel dealer van Glasgarant geven wij 2 jaar garantie op het vervangen van uw autoruit. Voor reparaties geldt een garantietermijn van 1 jaar. Door te kiezen voor een officiële dealer van Glasgarant bent u verzekerd van de beste kwaliteit en de beste service.

Meer informatie of prijsopgave voor autoruit vervangen?

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor het vervangen van uw autoruit, neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0180-662022.