Skip to main content

Vermeulen Autoschade heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd voor autoschade herstel, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze moderne werkplaats en onze gekwalificeerde monteurs zorgen voor snelle en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van uw autoschade herstel.

Verzekerde autoschade

Als uw autoschade door de verzekering wordt vergoed hoeft u zich geen zorgen te maken over de afhandeling. Wij regelen in dit geval alle papierwerk voor u, van invullen van het schadeformulier en melden bij de verzekering tot het maken van de afspraak met een expert en de hele financiële afwikkeling, u heeft nergens omkijken naar. Dit is natuurlijk wel zo prettig, ontzorgen noemen we dit.

Ook uitstekende service als u de autoschade herstel zelf moet betalen

Als u uw autoschade herstel zelf moet betalen dan bent u bij Vermeulen Autoschade zeker aan het juiste adres. Wij garanderen dat u uitsluitend en alleen de echte reparatiekosten betaalt. Dit alles gaat gepaard met uitmuntende service, voor zowel particulier als bedrijf.

Meer weten over mogelijkheden van autoschade herstel?

Neem voor autoschade herstel direct contact op met Vermeulen Autoschade en ervaar wat maximale service is. U bereikt ons op 01180-662022.