Skip to main content

Autoschadebedrijf

Autoschadebedrijf Vermeulen heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd zowel bij bedrijven als bij particulieren. Als allround autoschadebedrijf repareren wij alle schades aan alle voorkomende auto’s, zowel personenauto’s als vrachtwagens. Elke soort schade, klein of groot wordt door ons snel en vakkundig hersteld.

Autoschadebedrijf Vermeulen levert vakwerk

Wij beschikken over moderne apparatuur en onze ervaren en goed opgeleide monteurs zorgen er voor dat wij als autoschadebedrijf prima vakwerk en vlotte service leveren. Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van autoschadeherstel op de voet. Met de nieuwste technieken kunnen wij snel en efficiënt werk leveren.

Zowel verzekerde als onverzekerde schade

Als allround autoschadebedrijf kunnen wij de volledige afhandeling van uw schade met de verzekeringsmaatschappij voor u regelen, u heeft nergens omkijken naar. Moet u uw schade zelf betalen dan is Vermeulen autoschade tevens een prima partner. Kom gerust langs en ervaar topservice van een betrokken autoschadebedrijf.

Meer weten over mogelijkheden en prijzen?

Als u meer informatie wilt over mogelijkheden, prijzen en reparatietijden van autoschadebedrijf Vermeulen neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0180-662022.