0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Autospuiter

Als ervaren autospuiter weet Vermeulen Autoschade als geen ander hoe wij beschadiging van uw laklaag door roestvorming of door een aanrijding of parkeerschade moeten herstellen. Als autospuiter zorgen wij er voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Of we spuiten uw auto in de kleuren van uw huisstijl of wens.

Perfecte afwerking van schade herstel

Nadat de schade aan de carrosserie van uw auto is hersteld, zorgt de autospuiter er voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Het plaatwerk wordt keurig ontvet zodat het spuitwerk perfect hecht en een fraai glanzende carrosserie ontstaat zonder kleurverschil. Voor kleinere carrosserieschades beschikken wij over een innovatieve apparatuur om te kunnen uitdeuken zonder spuiten.

Extra grote spuitcabine voor het spuiten van uw auto

De autospuiter van Vermeulen autoschade heeft ook de beschikking over een extra grote spuitcabine waarin ook bedrijfwagens kunnen worden gespoten. Voor veel bedrijven verzorgen wij het overspuiten van onderdelen of complete wagens in originele bedrijfskleuren. Ook verzorgen wij het aanbrengen of repareren van belettering.

Meer weten over wat autospuiter Vermeulen autoschade te bieden heeft?

Neem direct met ons contact op als u meer wilt weten over mogelijkheden en kosten voor autospuiten. U kunt ons bellen op 0180-662022.