Skip to main content

Autospuiterij

Autospuiterij en autoschade herstelbedrijf Vermeulen is gespecialiseerd in het repareren van verzekerde en onverzekerde schades voor particulieren en bedrijven. Wij zorgen niet alleen voor het herstellen van de schade maar in onze autospuiterij zorgen wij er ook voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Zo kunnen we uw bedrijfsauto in uw huisstijl kleuren spuiten of in de kleur die u wenst.

Auto overspuiten – Autospuiterij Krimpen aan de Lek

Als u wilt dat uw auto er glanzend uitziet, ongeacht de leeftijd, dan is het misschien een idee om uw auto over te spuiten. Dit kan zeker goed bij Autospuiterij Vermeluen. Naast het spuiten van auto’s kunt u ook voor een ingrijpende reparatie van de carrosserie bij ons aankloppen. We zorgen er altijd voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. We maken gebruik van onze eigen milieuvriendelijke- en moderne apparatuur en lakken.

Autospuiterij met extra grote spuitcabine

Autoschade Vermeulen repareert en spuit ook regelmatig middelgrote voertuigen zoals bestelbussen, vrachtwagencabines, koelwagens etc. Daarom beschikken wij over een extra grote spuitcabine. Voor verschillende bedrijven verzorgen wij de belettering en het spuiten van het wagenpark in de bedrijfskleuren.

Meer weten over de mogelijkheden van onze autospuiterij?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen van onze autospuiterij, neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0180 – 662 022.