Skip to main content

Blij met sponsoring Vermeulen Autoschade

Vermeulen Autoschade ondersteunt verschillende goede doelen, verenigingen en stichtingen.  Bij Badminton Club Lekkerkerk zijn we sinds zes jaar actief als sponsor van de recreantenafdeling. “En daar zijn we erg blij mee”, vertelt Marco Oskam, behalve voorzitter óók enthousiast speler van BC Lekkerkerk.

“Mede dankzij de bijdragen vanuit het bedrijfsleven kunnen wij onze leden extra faciliteiten bieden, zoals meer trainingsuren en meer speeltijd. Bijkomend voordeel is dat de club de contributie op een voor iedereen aanvaardbaar peil kan houden. Dat is vooral fijn omdat het beoefenen van badminton op die manier breed toegankelijk blijft.”

Bij BC Lekkerkerk staat volgens Marco Oskam het plezier centraal. “We willen vooral een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en leuke sociale contacten kan aangaan. In die zin zijn we een ‘familieclub’. Het mooie is dat die gemoedelijke sfeer goede prestaties niet in de weg staat. Zo komt ons eerste team uit in de landelijke competitie. Ook daar zijn we trots op!”

Dilettant: blij met Vermeulen Autoschade

Voetbalvereniging Dilettant uit Krimpen aan de Lek en Vermeulen Autoschade zijn overburen van elkaar. Beide worden slechts van elkaar gescheiden door de Tiendweg.

Gezien elkaars directe nabijheid is het niet verwonderlijk dat er een band is tussen club en bedrijf. “Vermeulen Autoschade is al jarenlang sponsor van Dilettant”, vertelt voorzitter Michel Hendriks. “We zijn uiteraard blij met die support en vooral de trouw. Zonder sponsoring zou een vereniging als Dilettant het een stuk moeilijker hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen.”

Het eerste elftal van Dilettant komt uit in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Daarin draait men mee in de bovenste regionen. “We hopen op een ticket voor de nacompetitie”, zegt Hendriks. “In dat geval is ons seizoen geslaagd. Maar minstens zo belangrijk is de rest van de vereniging en dan vooral onze grote jeugdafdeling. Het voorbije jaar zijn we fors gegroeid. Dat heeft zeker ook  te maken met ons imago: Dilettant is een sociale club waar je een prima voetbalopleiding krijgt en diverse activiteiten buiten het voetbal plaatsvinden, zoals leuke jeugdtoernooien en ons fameuze tentenkamp. De bijdrage van Vermeulen Autoschade wordt onder meer benut om al die leuke dingen mogelijk te maken. Top!”