Skip to main content

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten, ook wel restylen genoemd, is een innovatieve techniek voor het herstellen van kleine carrosserieschades. Met speciaal gereedschap wordt een deukje weggewerkt zonder dat de lak beschadigt. Deze techniek is mogelijk voor schades tot een grootte van een 2 Euro muntstuk.

Deukje weg zonder overspuiten

Met de nieuwe techniek van uitdeuken zonder spuiten kan een kleine deuk worden weggewerkt zonder beschadiging van het plaatwerk en dus zonder overspuiten. Dat betekent niet alleen het voorkomen van kleurverschil, maar ook een enorme besparing op de kosten. Voorwaarde is wel dat er door de deuk geen lakschade is ontstaan.

Parkeerdeukje herstellen

Een klein parkeerdeukje of hagelschade kunnen wij uitdeuken zonder spuiten. Deze innovatieve techniek betekent snel en goedkoop werken, zonder milieuvervuiling. We hoeven immers niet te plamuren en te spuiten nadat we het deukje hebben gerepareerd.

Meer weten over mogelijkheden en kosten van uitdeuken zonder spuiten?

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen voor het uitdeuken zonder spuiten, neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0180-662022.