Skip to main content

Uw auto overspuiten?

Ziet de lak van uw auto er niet meer zo mooi uit dan kunt u met het overspuiten van uw auto deze er weer als nieuw laten uitzien. Maar ook na herstel van carrosserieschade kunnen wij uw auto overspuiten zodat er niets meer te zien is van de schade. Vermeulen Autoschade beschikt over een zeer ruime spuitcabine waarin wij ook bedrijfsauto’s kunnen spuiten.

Auto overspuiten in bedrijfskleuren

Wilt u dat uw wagenpark in uw huisstijl, in de kleuren van uw bedrijf wordt gespoten dan kunnen wij uw auto’s overspuiten. Ook voor het aanbrengen van belettering of het repareren daarvan kunt u bij ons terecht. Met het overspuiten van uw auto in uw bedrijfskleuren zorgt u voor opvallende reclame die duidelijk zichtbaar is op de weg.

Ook schadeherstel en autoruit vervanging

Vermeulen Autoschade regelt niet alleen het overspuiten van uw auto maar kan ook alle voorkomende schades snel en degelijk repareren. Voor verzekerde autoschade regelen wij alle rompslomp. Voor niet verzekerde autoschade kunnen wij u ook prima van dienst zijn.

Meer weten over mogelijkheden en kosten voor het overspuiten van uw auto?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van het overspuiten van uw auto, neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0180-662022.