Skip to main content

Een Citroën met schade? Autobedrijf P. en D. Broere zorgt altijd voor een klantgerichte, goede en snelle oplossing en werkt hierin graag samen met Vermeulen Autoschade.

“Ik ken Kees Vermeulen al heel wat jaren”, vertelt directeur Piet Broere van het in Krimpen aan den IJssel gevestigde familiebedrijf. “En ik wist al die tijd dat hij en zijn team voor vakmanschap staan. In januari van dit jaar stapte ik over van een ander autoschadeherstelbedrijf naar Vermeulen. Daar heb ik nog geen seconde spijt van. En minstens met zo belangrijk: onze klanten zijn er zeer over te spreken. Zij vinden het belangrijk dat ze voor de complete afhandeling van hun schade bij hun dealerbedrijf terecht kunnen, daar één aanspreekpunt hebben en de zekerheid hebben van goed vervangend vervoer en schadeherstel met toepassing van de originele fabrieksonderdelen. Wij op onze beurt zijn blij met een betrouwbare partner als Vermeulen Autoschade, omdat we weten dat men daar perfect werk levert. Wanneer de auto hier in herstelde staat wordt afgeleverd, plegen wij altijd een inspectie alvorens we de klant melden dat zijn of haar auto klaar staat.”

Autobedrijf P. en D. Broere werd in1956 opgericht en biedt een mooie en aansprekende mix van een persoonlijke ambiance en een moderne uitstraling en dito outillage. “We zijn officieel dealer van Citroën en DS”, vertelt Piet Broere, terwijl we een blik op de goed gevulde showroom werpen. Met de DS-modellen begeeft Citroën zich met veel succes in het niche-segment, maar ook de Citroën-modellen mogen zich in een grote belangstelling verheugen. De Cactus bijvoorbeeld is een ruime en eigenzinnige auto die zowel in aanschaf als in lease uiterst aantrekkelijk is. Ook de totaal nieuwe C1 geldt als een ‘hardloper’. Daarnaast zijn de verwachtingen hoog gespannen voor wat betreft de nieuwe Jumpy-bestelauto en de medio september op de markt verschijnende Citroën C3.

Bij Autobedrijf P. en D. Broere kun je niet alleen terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, reparatie, onderhoud, apk en aircoservice, men heeft ook een eigen pompstation en een wasstraat. Kortom: een compleet verhaal daar aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel. Meer weten? www.dealer.citroen.nl/broere

Leave a Reply