Skip to main content

Vermeulen Autoschade ondersteunt verschillende goede doelen, verenigingen en stichtingen. Bij Badminton Club Lekkerkerk zijn we sinds zes jaar actief als sponsor van de recreantenafdeling. “En daar zijn we erg blij mee”, vertelt Marco Oskam, behalve voorzitter óók enthousiast speler van BC Lekkerkerk.

“Mede dankzij de bijdragen vanuit het bedrijfsleven kunnen wij onze leden extra faciliteiten bieden, zoals meer trainingsuren en meer speeltijd. Bijkomend voordeel is dat de club de contributie op een voor iedereen aanvaardbaar peil kan houden. Dat is vooral fijn omdat het beoefenen van badminton op die manier breed toegankelijk blijft.”

Bij BC Lekkerkerk staat volgens Marco Oskam het plezier centraal. “We willen vooral een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt en leuke sociale contacten kan aangaan. In die zin zijn we een ‘familieclub’. Het mooie is dat die gemoedelijke sfeer goede prestaties niet in de weg staat. Zo komt ons eerste team uit in de landelijke competitie. Ook daar zijn we trots op!”

Leave a Reply