Skip to main content

U heeft vast al vakantieplannen gemaakt en bent voornemens om er met caravan of camper op uit te trekken dit voorjaar en deze zomer.

Natuurlijk gaat u niet onvoorbereid op pad. Zo wilt u er zeker van zijn dat uw caravan of camper in de juiste staat verkeert, zodat u er zorgeloos mee op pad kunt gaan. Alleen daarom al is het verstandig om bij ons langs te gaan voor een onderhoudsbeurt of keuring voor de vaste lage prijs van 195 euro!

En mochten er onderdelen van uw caravan aan reparatie of vervanging toe zijn, dan bent u bij KeurClass Caravanservice uiteraard ook aan het goede adres. Onze kundige en ervaren technici staan graag voor u klaar. Dat geldt ook voor het inbouwen en monteren van alle denkbare accessoires. Van dakluik tot airco, van mover tot en met serviceluik of fietsendrager; wij bieden u ruime keuze tegen scherpe prijzen en voorzien van geruststellende garantie.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Mail of bel ons gerust en laat uw vakantieplezier beginnen in Krimpen aan de Lek!

Leave a Reply