Skip to main content
Nieuws

De curieuze autoschade van Rianne van Dalsen

By november 8, 2018december 7th, 2023No Comments

null

Als er een Vermeulen-hitlijst zou bestaan van ‘bijzondere autoschades’, dan kwam de schade aan de Volkswagen Polo van Rianne van Dalsen uit Krimpen aan de Lek met stip binnen in de top 10.

“Wij bewonen een dijkhuis met een afrit naar onze garage, vertelt ze. “Daar stond mijn Polo geparkeerd. Terwijl we aan ons avondeten zaten hoorden we een hoop kabaal. Wat bleek: de auto was onze garage binnengereden! Kennelijk was de handrem niet voldoende aangetrokken. Gevolg: de Polo had de garagedeur en een wasrek ‘meegenomen’, raakte de kapstokken en was tot stilstand gekomen tegen een kast. Gelukkig werden onze vier fietsen niet geraakt. Het resultaat: een auto met schaafwonden vóór, op het dak en aan de zijkanten. Alleen het achterkantje was nog puntgaaf. Wat een verhaal, hè?!”

Rianne van Dalsen, in het dagelijks leven specialist ouderengeneeskunde bij Zorgpartners Midden-Holland leverde haar beschadigde auto de volgende ochtend af bij Vermeulen Autoschade. “Het bedrijf was me aanbevolen door mijn verzekeraar Arts & Auto, waarbij Vermeulen is aangesloten. We werden vriendelijk ontvangen door receptionist Andrew en ik kreeg meteen een leenauto mee. Dat was fijn, want voor mijn werk in De Breeje Hendrick, De Waterpoort en Slothoven kan ik niet zonder vervoer. Ook buitengewoon prettig was dat mijn Polo na herstel keurig thuis werd afgeleverd. Mijn leenauto namen ze vervolgens mee. Ideaal! En de Polo? Die staat er blinkend en schoon bij. En wat die handrem betreft: die wordt voortaan hoger opgetrokken, ha ha!”

Leave a Reply