Skip to main content

Ze zag de advertentie staan, solliciteerde meteen en werd korte tijd later aangenomen. Zo snel kan het gaan als je diverse kwaliteiten in je verenigd weet en Arjanne Scheer heet.

De 25-jarige Ouderkerkse is ons team per eind mei komen versterken en heeft inmiddels haar eerste indrukken opgedaan. “Een prettig bedrijf met leuke collega’s”, zegt Arjanne, die bij Vermeulen Autoschade diverse werkzaamheden verricht. “Ik haal- en breng auto’s, verzorg de eindafwerking, doe demontagewerkzaamheden en ga op termijn ook spotrepair voor mijn rekening nemen. Ooit heb ik daarvoor een opleiding met succes afgerond, binnenkort hoop ik op opfriscursus te gaan om weer helemaal up tot date te zijn.”

“Leuk aan mijn werk hier is zeker ook de diversiteit en het vertrouwen dat je krijgt. Dat motiveert me enorm. Daarnaast is de sfeer onderling goed. Dat vind ik ook enorm belangrijk.”

In haar vrije tijd zit Arjanne niet veel stil. Vakanties brengt ze graag als backpacker door in verre landen en op doordeweekse avonden houdt ze zich veelvuldig bezig met western riding, een Amerikaanse tak van de paardensport. Ook speelt ze gitaar. Wie weet zit er binnenkort een pauzeconcert in voor haar collega’s….

Leave a Reply