Skip to main content

De Onderlingen mag je gerust een unieke organisatie noemen! In een wereld waarin verzekeraars, hypotheekverstrekkers en banken zich steeds verder terug trekken uit de regio, staat zij net als Vermeulen Autoschade stevig met twee voeten in de ‘Waardse klei’.

“Ook wij geloven in persoonlijk contact met onze leden/klanten”, verwoordt Thomas Bläcker, die sinds 1 september van dit jaar samen Peter den Ouden de directie vormt van De Onderlingen. “De coöperatieve insteek van De Onderlingen is gericht op het sámen dragen van risico’s. “En die passen we vanuit onze vestigingen in Lekkerkerk, Schoonhoven en Benschop dagelijks toe. Ons aloude model werkt anno 2020 nog prima. Sterker nog: ze wint aan kracht. Meerdere keren per jaar ontmoeten we onze leden/klanten op onze ledenbijeenkomsten én de jaarvergadering. Dat zijn waardevolle bijeenkomsten.”

Thomas Bläcker verdiende zijn sporen in de financiële dienstverlening. “Ik ben ooit gestart als financieel adviseur particulier en zakelijk. De laatste jaren was ik vooral actief in de ‘trainings- en klantcontactwereld’. In die hoedanigheid leerde ik ook De Onderlingen kennen. En nu werk ik er. Met veel plezier, want deze organisatie staat dicht bij de mensen, is betrokken, toegankelijk en werkt langs korte lijnen. We nemen voor iedereen de tijd om maatwerk te leveren. Via de telefoon, de mail en vooral ook…. face to face op één van onze vestigingen. Dat laatste is zo langzamerhand bijzonder geworden omdat steeds meer verzekeraars en banken zich buiten de regio terugtrekken en soms pas via verschillende ‘schijven’ te bereiken zijn als je ze nodig hebt. Wij geloven in direct en persoonlijk contact.”

De Onderlingen onderhoudt al vele jaren contact met Vermeulen Autoschade. “In zijn algemeenheid sturen we mensen met autoschade het liefste door naar lokale en regionale autoschadeherstelbedrijven”, zegt Thomas Bläcker. “Vermeulen is zo’n relatie. Bovendien geniet het bedrijf veel vertrouwen in de markt en levert ze uitstekende kwaliteit, weten we bij De Onderlingen. Ik ben zeker van plan om een keer langs te gaan bij Kees Vermeulen. En uiteraard is hij ook altijd welkom bij ons.”

Leave a Reply