Skip to main content
Nieuws

De opening: onvergetelijk!

By juli 10, 2019december 7th, 2023No Comments

Familieleden, medewerkers en oud-medewerkers, zakelijke relaties; ze waren op donderdag 20 juni jongstleden allemaal aanwezig tijdens de bijzonder drukbezochte receptie ter gelegenheid van de officiële opening van het vernieuwde en uitgebreide bedrijfspand van Vermeulen Autoschade.

De gasten kregen de gelegenheid om alle noviteiten te bewonderen. Daarnaast was er volop gelegenheid om gezellig bij te praten en te genieten van een hapje en een drankje, voortreffelijk geserveerd door Het Koetshuis en vijf verstandelijk beperkte deelnemers van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard; een organisatie waar wij veel affiniteit mee hebben. Tussendoor was er ook nog een ‘automotive’quiz met als hoofdprijs een toren van autodrop.

De openingshandeling werd verricht door Kees’ vrouw Carla én zijn moeder. Ze knipten een lint door dat toegang gaf tot de 300 m2 extra bedrijfsruimte. Uiteraard was er ook een speech van Kees Vermeulen, waarin hij het belang van de uitbreiding uitlegde én het gemak daarvan voor medewerkers en klanten. “Met deze extra meters erbij creëren we letterlijk en figuurlijk de ruimte om ons werk nog beter te doen”, vertelde hij. “Dat is prettig voor ons team én het vergroot de efficiëntie. We staan gesteld voor de toekomst en dat is een prettige gedachte. Zeker ook naar onze klanten toe, want die willen we maximaal blijven ontzorgen in geval van autoschade en alles wat daarbij komt kijken.”

Kees Vermeulen kijkt met een goed gevoel terug op ’20 juni’. “Het was in alle opzichten een topdag! De belangstelling? Overweldigend. En ook fijn: de vele enthousiaste reacties. Ik wil ook vanaf deze plaats iedereen hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid, de lovende woorden en de cadeaus. Ze maakten de opening tot een onvergetelijke dag!”

Leave a Reply