Skip to main content
Nieuws

Een goede buur…. Autospecialist Edwin

By september 30, 2019december 7th, 2023No Comments

Sinds december 2018 runt Edwin Vuik zijn garagebedrijf Autospecialist Edwin. Het is fijn om te zien dat de nog jonge onderneming uitstekend draait. Vuik zelf geniet al evenzeer van het succes.

“Je moet altijd maar afwachten hoe het loopt als je voor jezelf begint”, zegt hij. “Gelukkig had ik vanaf dag één over belangstelling niet te klagen en kon ik bouwen aan een gestaag groeiende klantenkring. Het is zelfs zo druk geworden dat ik een monteur en een leerling-monteur heb aangetrokken. We staan nu met zijn drieën auto’s te repareren en te onderhouden. Daarnaast verricht ik APK-keuringen.”

Autospecialist Edwin geldt als een universeel garagebedrijf met als extra pluspunt zijn specialisme in het merk Mercedes-Benz. Zijn klanten zijn afkomstig uit Krimpen aan de Lek en de dorpen daaromheen.

Ook doet hij zaken met Vermeulen Autoschade. “Ik breng wel eens een auto waar een krasje of een deukje moet worden hersteld of een bumper moet worden gespoten”, vertelt Edwin Vuik. “Het mooie aan Kees en zijn team vind ik dat ze, hoe druk ze het ook hebben, nooit ‘nee’ verkoopt als ik hem dat vraag. Dat noem ik nou een goede buurman! Omgekeerd gebeurt trouwens hetzelfde, ha ha! Met een onderhouds- of reparatievraag kan ie altijd bij me terecht. Werkt prima zo!”

“Hoe het contact tussen onze bedrijven is ontstaan? Heel simpel: Kees was aanwezig bij de officiële opening van mijn zaak in december vorig jaar. Ik kende hem overigens nog van vroeger. Die ‘klik van toen’ bleek er nog steeds te zijn. Ook als ondernemers.”

Meer weten over Autospecialist Edwin, kijk op www.autospecialist-edwin.nl

Leave a Reply