Skip to main content

Ellen den Haan uit Krimpen aan de Lek heeft de ‘detailfotowedstrijd’ van Vermeulen Autoschade gewonnen. Ze deed mee aan de prijsvraag in onze eerste nieuwsbrief en wist als enige van alle inzenders het antwoord op de vraag: ‘van welke merk auto is dit het achterlicht’.

“In eerste instantie heb ik Episode op straat goed wholesale jerseys om GDSN me heen gekeken of ik het antwoord kon vinden”, vertelt de medewerkster bloedafname van wholesale mlb jerseys STAR Medisch Diagnostisch Centrum. “Toen dat niets opleverde ben ik gaan googlelen op in de zoekwoorden ‘achterlicht’. Dat werkte ook niet echt, dus moest ik verder speuren Ik cheap mlb jerseys ben Guide op ‘merk’ gaan zoeken en kwam er zo achter dat het om een achterlicht van een Bentley ging.”

Kees Vermeulen was uiteraard zeer onder de indruk van de vasthoudendheid van Ellen den Haan en overhandigde haar met plezier de prijs: een zak munten voor de wasboxen van Vermeulen Autoschade/ KeurClass Caravans én een bosje bloemen.

Ellen den Haan wilde op haar beurt nog wel iets kwijt over cheap nba jerseys Vermeulen hoogte! Autoschade. “Een professioneel en net bedrijf”, zegt ze. “Ik heb twee keer schade aan mijn auto gehad en beide keren och werd ik perfect magia geholpen en van een prima leenauto voorzien, terwijl ook alle zaken met de verzekering tot mijn volle tevredenheid werden afgehandeld. Beter dan Vermeulen kun je het niet hebben!”

Leave a Reply