Skip to main content

De chauffeurs van Eticoll maken jaarlijks heel wat kilometers door Nederland, België, Frankrijk en zelfs Spanje. “Dat doen ze keurig want ze rijden relatief weinig schade”, weet John Nederent, bij het bedrijf al achttien jaar verantwoordelijk voor het 25 eenheden grote wagenpark.

“Een als er eens een keer een deuk te noteren valt, dan weten we bij wie we moeten zijn! Bij Vermeulen Autoschade, al twintig jaar onze vaste schadehersteller. We zijn uitermate tevreden over de kwaliteit van het werk, de klantvriendelijkheid en de service. Het is bijna een genot om bij Kees en zijn mannen een gerepareerde auto op te halen, want ze poetsen en reinigen hem volledig in showroomconditie. Echt geweldig! Bovendien is het vervangend vervoer altijd goed geregeld. Dat is voor ons bedrijf uitermate belangrijk. We moeten namelijk altijd mobiel zijn.”

Eticoll is een dynamische onderneming die zich sinds de oprichting in 1989 heeft ontwikkeld tot een van de leidende producenten van etiketten op rol en vel. Men beschikt over een modern machinepark met een state-of-the-art DTP- en design studio. Een gemotiveerd team van vakbekwame medewerkers zorgt ervoor dat kwalitatief hoogstaande producten kunnen worden gegarandeerd. Eticoll beschikt over vestigingen in Nederland, België en Spanje. Het klantenbestand telt meer dan duizend namen en men exporteert zijn producten door heel Europa. Meer weten: www.eticoll.nl

Leave a Reply