Skip to main content

‘Total-loss of niet’, dat was de grote vraag voor Frans Assman nadat hij schade had gereden met zijn elf jaar oude Kia Venga en deze in behoorlijk gekreukelde staat naar Vermeulen Autoschade bracht. Tot zijn opluchting bleef het schadebedrag binnen de perken en gaf de schade-expert groen licht voor reparatie.

“Ik was eerlijk gezegd een beetje bang dat de auto total-loss zou worden verklaard en ik op zoek moest naar een andere gebruikte wagen,”, zegt de heer Assman. “Met de huidige occasionprijzen wordt je daar niet vrolijk van. Dat loopt altijd in de papieren. Dat er uiteindelijk de optie ‘repareren’ uit kwam, vond ik dan ook buitengewoon prettig. Hetzelfde gold voor de perfecte manier waarop ik door Vermeulen Autoschade geholpen ben. Het beantwoordde precies aan de positieve verhalen die ik in de loop der jaren van mensen uit mijn vriendenkring heb gehoord. En dit keer ondervond ik het zélf. Al die loftuitingen bleken niet overdreven.”

De aanrijding met zijn Kia vond op een zaterdagochtend plaats. “Ondanks de schade was de auto nog ‘rijdbaar’,” vertelt de heer Assman. “Ik wist dat Vermeulen Autoschade op zaterdagochtenden geopend is, dus zette ik koers naar Krimpen aan de Lek. Daar werd ik allerhartelijkst ontvangen door receptionist Andrew. Een prima eerste kennismaking. Ook het vervolg beviel me zeer. Mijn Kia ziet er na het schadeherstel beter uit dan ooit, ha ha! En hij rijdt nog even geweldig als vóór de aanrijding. Knap hoor van de technici van Vermeulen! Ik zit weer met plezier achter het stuur.”

Leave a Reply