Skip to main content

Gerard van Herk is één van de bekende gezichten bij Vermeulen Autoschade. De in Krimpen aan de Lek geboren en getogen vakman trad in 2003 toe tot het team.”Ik ben van origine voorbewerker”, vertelt hij. “Maar ik ben ook inzetbaar om auto’s uit te deuken. Daarnaast verricht ik industrieel spuitwerk. Het mooiste aan mijn werk vind ik het ‘strak maken’ van auto’s. Je krijgt ze soms flink verkreukeld binnen Het is mijn uitdaging om er elke keer weer wat moois van te maken  en onze klanten te verrassen met professioneel vakwerk.”

De meest bijzondere auto die Gerard (36) ooit voorbewerkte was een Lamborghini Diablo. “Een supersportwagen! Heel speciaal om daar mee aan de slag te gaan. Ik vind het echter net zo leuk om aan een Opel Corsa of een Toyota Yaris te werken hoor. Uiteindelijk gaat het maar om één ding: tevredenheid van onze klanten. Dát is het doel bij al mijn activiteiten binnen het bedrijf.”

In zijn vrije tijd houdt Gerard van Herk zich graag bezig met zijn honden Ozzy en Beauty. Zijn overige vrije uren besteedt hij graag aan fitness. “Ik train  thuis en bij sportschool Koguryo hier in Krimpen aan de Lek. Zo blijf ik lekker fit hè!”

Leave a Reply