Skip to main content

Je verzekeringen goed geregeld; Van der Mark Verzekeringen zorgt voor de solide invulling! Niet voor niets mag het in Bergambacht gesitueerde bedrijf rekenen op de trouw van vele tevreden klanten. Succes dat alles te maken heeft met een combinatie van maatwerk, persoonlijke aandacht en de zekerheid van een kantoor dat haar afspraken altijd nakomt.

Ook als het gaat om de afwikkeling van autoschade heeft Van der Mark Verzekeringen een naam hoog te houden. Klanten die schade hebben gereden worden snel en goed geholpen door een team van specialisten, van wie Jolanda Hegeman er één is. “We begeleiden het hele proces van melding tot aan finale afwikkeling”, vertelt Jolanda. “Het belang van de klant staat daarbij centraal. Desgewenst helpen we met het invullen van de formulieren en geven we advies. Veel mensen vinden het prettig dat zulke dingen niet via de telefoon of Internet gebeuren; ze hebben liever persoonlijk contact. Dat kan! Sterker nog, mij collega’s en ik helpen graag. Dat is één van de voordelen van ons kantoor. Als tussenpersoon staan we letterlijk en figuurlijk dicht bij onze klanten.”

Van der Mark Verzekeringen doet veel zaken met Vermeulen Autoschade en verwijst klanten met schade aan hun auto veelvuldig door naar het in Krimpen aan de Lek gevestigde bedrijf. “Op de lijstjes van veel verzekeringsmaatschappijen staat Vermeulen Autoschade hoog genoteerd”, weet Jolanda Hegeman. “Dat heeft alles te maken met kwaliteit én service. Voor ons is het om die reden gemakkelijk om een klant door te verwijzen naar Vermeulen. Je weet dat het goed zit en dat onze klanten er voorkomend behandeld worden. Vermeulen Autoschade heeft zelfs een eigen haal- en brengservice voor auto’s met schade. Dat soort faciliteiten worden gewaardeerd hoor!”

Leave a Reply