Skip to main content

KeurClass Caravanservice gaat met ingang van 1 februari 2018 haar activiteiten beëindigen. Aan het besluit te stoppen liggen meerdere redenen ten grondslag. De belangrijkste reden is dat het, ondanks meerdere serieuze pogingen, niet gelukt is om een waardig vervanger voor onze vroegere caravantechnicus ‘Ome Kees’ vast te leggen. Daarnaast laat de dagelijkse drukke praktijk van ons autoschadeherstelbedrijf het steeds minder toe om medewerkers te belasten met caravanonderhoud en -keuringen. Omdat Kees Vermeulen niet wil dat de kwaliteits-klantbelofte in het gedrang komt, heb heeft hij na lange overwegingen en met pijn in het hart besloten de activiteiten van KeurClass Caravanservice te stoppen.

Gelukkig zijn er in onze regio twee bedrijven die wij u zeer kunnen aanbevelen als het gaat om uw caravan- en camperzaken:

* Klein Caravans, Hoogeveenenweg 15, 2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel (0180 – 316 195)
* Verkade Caravans, Schoonouwenseweg 16, 2821 NX Stolwijk (0182- 341 726)

Wij wensen u met hen dezelfde goede relatie toe die u met KeurClass Caravanservice heeft en danken u zeer voor het in ons gestelde vertrouwen. Mocht u nog vragen neem dan gerust contact met op met Kees Vermeulen.

Leave a Reply