Skip to main content
Nieuws

‘Met plezier overgestapt’

By november 21, 2019december 7th, 2023No Comments

ekbcontainerlogistiks
foto upload gratis

Van Driel Transport en EKB Container Logistik Nederland doen graag zaken met Vermeulen Autoschade. “Kees Vermeulen en zijn team leveren absoluut vakwerk. Bovendien zijn ze flexibel en snel wanneer de situatie daarom vraagt.”

Het zijn de woorden van Bas Sterrenburg, transportmanager van de aan de Lekdijk 33 te Bergambacht gevestigde bedrijven. “Ik ken Kees Vermeulen nog uit de tijd waarin ik voor Prins Transport werkte en hij net was gestart met zijn eigen onderneming”, vertelt Bas Sterrenburg. “Ik heb veel bewondering voor hoe hij zijn bedrijf sindsdien heeft ontwikkeld tot wat het nu is: een modern en betrouwbaar autoschadeherstelbedrijf waar afspraak nog afspraak is.”

Hoewel Bas Sterrenburg al een tijd met de gedachte speelde om voor schadeherstel aan de vrachtwagens naar Vermeulen Autoschade te switchen, was het monteur Jochem van Beek die net het laatste zetje in de goede richting gaf. “Jochem is hier op 1 september jongstleden in dienst getreden en had vanuit zijn vorige werkkring (Koolwijk Transport, red.) zeer goede ervaringen met Vermeulen Autoschade, vertelt Bas Sterrenburg. “Voor ons een reden om definitief over te stappen, temeer ook omdat we niet altijd tevreden waren over het spuitwerk van onze vorige relatie.”

Jochem van Beek is al even content met de overstap naar Vermeulen. “Ik ben behoorlijk kritisch als hem om spuitwerk gaat”, zegt hij. “Maar bij Vermeulen Autoschade vullen ze het super netjes in. Ook fijn: als er haast achter zit leveren ze desgewenst snel. En ook dan is de kwaliteit voortreffelijk.”

“Dat is eveneens een pre”, weet Bas Sterrenburg. “Onze auto’s zijn vaak onderweg en dan wil je dat ze er goed verzorgd uitzien. Het zijn onze rijdende visitekaartjes hè. Bij Vermeulen Autoschade zijn ze in goede handen, en dat geldt ook voor onze luxe auto’s. Een geruststellende gedachte.”

Leave a Reply