Skip to main content

Gisterenavond (maandag 28 september) heeft het kabinet de coronamaatregelen aangescherpt. Men wil daarmee de opmars van Covid-19 terugdringen.

Premier Rutte en Minister de Jonge stelden een mondkapje in de openbare (winkel) ruimte nog niet verplicht. Om die reden kan en wil ik geen mondkapjesplicht invoeren voor mijn bedrijf. Toch ben ik ervan overtuigd dat alle beetjes helpen. Daarom vraag ik u als u ons pand bezoekt een mondkapje te dragen. Immers baat het niet dan schaadt het niet.

Mondkapjes worden door ons gratis verstrekt bij de ingang van ons bedrijf. Om de 1,5 m regel te kunnen garanderen is het maximum aantal klanten in onze ontvangstruimte beperkt tot 3. Eerdere coronamaatregelen blijven van kracht. De aanvullende maatregelen gaan in vanaf 30 september. Ik hoop op uw begrip voor deze vervelende situatie. Samen krijgen we corona eronder!

We houden ons aan de RIVM richtlijnen. Bent u er toch niet helemaal gerust op? U kunt ons altijd bellen om te overleggen wat het beste past voor u!

Hartelijke groet,

Kees Vermeulen

Leave a Reply