Skip to main content

Het Vermeulen Team, heeft uitbreiding gekregen in de persoon van Bob Vermeulen. Hij is bij ons aan de slag gegaan als (de)montage-specialist en wordt tevens ingezet voor plaatwerk-werkzaamheden.

“Ik ben hier op 2 januari begonnen”, vertelt Bob (20). “Hiervoor heb ik vier jaar gewerkt bij ASN De IJssel in Krimpen aan den IJssel. Ik werkte er als monteur. Ik heb er een leuke tijd gehad en trof er prima collega’s. En ik heb er veel geleerd. Op een gegeven moment echter wilde ik toch weer eens wat anders. Mijn vader had in die periode een monteur nodig. Tja, dan is één en één twee hè. Nee, ik heb niet getwijfeld of ik er verstandig aan zou doen om bij pa in de zaak te gaan werken. Het gevoel was goed. In de praktijk gaat het ook prima.”

Bob Vermeulen, in het bezit van het diploma Assistent Mobiliteitsbranche, wil zich de komende tijd doorontwikkelen in het autoschadeherstelvak. “Ik sta inmiddels ingeschreven voor cursussen op het gebied van restylen en uitlijnen. Heb ik erg veel zin in. Ik ben nooit een jongen geweest die graag in de schoolbanken zat, maar deze beroepsgerichte opleidingen spreken me wél aan. Om de simpele reden dat ik graag met mijn handen werk en dit vak mooi vind.”

Leave a Reply