Skip to main content

Kort na de zomer is Charlotte Vermeulen-de Vries (ja… de dochter van Kees en Carla!) begonnen als nieuwe medewerker van Vermeulen Autoschade. Ze gaat na een inwerkperiode fungeren als intermediair tussen receptie en werkplaats en krijgt een aansturende, organiserende en coördinerende rol.

“Een enorm mooie uitdaging”, zegt Charlotte over haar nieuwe job. “Hoe mijn werk er precies uit gaat zien, moet de komende maanden duidelijk worden. Eerst wil ik het bedrijf en de processen goed leren doorgronden. Hoe? Door goed te kijken, te luisteren, gesprekken te voeren en mee te lopen.”

Kees Vermeulen is blij met de entree van Charlotte. “De functie die zij gaat bekleden gaat voor meer rust in de zaak zorgen, zeker ook in relatie tot het werk van onze receptionist/gastheer Andrew. Hij heeft het al heel druk met het werk aan ‘de voorkant’. Charlotte gaat straks tussen het team en het proces in staan en is in de nabije toekomst van de intake van een auto tot en met het ‘uitrijden’ na herstel onze ‘de spin in het web’. De aanwezigheid van Charlotte biedt mij straks meer ruimte om ‘de weg’ op te gaan en zo de contacten met onze relaties te intensiveren, nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen en er voor te zorgen dat er nóg meer werk komt en blijft. Ik geef van lieverlee mijn regietaak in relatie tot de dagelijkse werkzaamheden uit handen, daar verheug ik me op. Het biedt nieuwe mogelijkheden om ons bedrijf verder te verstevigen.”

Charlotte Vermeulen-de Vries (27, partner van man Yuri én samen met hem oude van dochter Liva) werkte de voorbije tien jaar bij een supermarkt in haar woonplaats Krimpen aan den IJssel. Ze begon er als scholier-met bijbaan en kwam na verloop van tijd in andere functies terecht. “Eerst als caissière, later als hoofdcaissière, vervolgens als teamleider en uiteindelijk als afdelingsmanager”, vertelt ze. “Ik heb het lang naar mijn zin gehad bij mijn vorige werkgever, maar ik ervoer de laatste jaren ook de nadelen van mijn job. Je moet in het supermarktvak bij wijze van spreken 24 uur per dag ‘aan’ staan en wordt geacht in de weekenden en op feestdagen ook beschikbaar te zijn. Zeker na de geboorte van Liva kreeg ik daar steeds meer moeite mee. Je wilt in het weekend toch ook leuke dingen met je gezin doen, hè. Thuis bij mijn ouders hadden we het wel eens over een mogelijke rol voor mij bij Vermeulen Autoschade. Deze zomer verdiepten die gesprekken zich. En nu ben ik met veel plezier begonnen in de zaak.”

Leave a Reply