Skip to main content

Wanneer Toyota van Schaik Krimpen een Toyota met schade binnen krijgt, treedt een vast ‘ritueel’ in werking. Vestigingsmanager Robert Schimmel neemt dan meteen contact op met Vermeulen Autoschade om de auto dáár te laten repareren.

“Vermeulen is erkend Toyota-reparateur waardoor onze klanten en wij de zekerheid hebben van vakwerk volgens de hoogste fabrieksnormen en toepassing van de officiële onderdelen. Die leveren wij aan Vermeulen, waarna hun technici aan de slag gaan. Het eindresultaat: perfect schadeherstel en een tevreden klant.”

De relatie tussen Toyota van Schaik Krimpen een Vermeulen Autoschade dateert uit de tijd dat Van Schaik nog in Krimpen aan de Lek gevestigd was. Enkele jaren geleden verhuisde het bedrijf naar een prachtig en representatief pand aan de Parallelweg (aan de noordrand bedrijventerrein Stormpolder) in Krimpen aan den IJssel. Van Schaik Krimpen beschikt over een ruime, moderne werkplaats en een dito showroom met daar in onder meer de fraaiste Toyota-modellen, waaronder de sensationeel gelijnde CH-R én de vernieuwde Yaris. “We liggen met onze modellen goed in de markt”, stelt Robert Schimmel tevreden vast. “Zeker ook met onze hybride-uitvoeringen. “De overheid heeft weliswaar haar ondersteunende beleid flink afgebouwd, de auto’s blijven aantrekkelijk vanwege hun groene imago, hun verbruikszuinigheid en het feit dat je geen stekker nodig hebt om ze te laden.”

Leave a Reply