Skip to main content
Nieuws

Relatie in de schijnwerpers: KKS Service

By november 8, 2018december 7th, 2023No Comments

null

Aan werk geen gebrek voor Koen van der Schans, eigenaar van KKS Service uit Krimpen aan de Lek. Met zijn in inkoop, verkoop en reparaties van heftrucks, kranen en bouwmachines gespecialiseerde bedrijf maakt hij lange dagen om zijn klanten op maat te bedienen.

“Uiteraard kan ik niet zonder mijn bedrijfswagen”, vertelt de 29-jarige ondernemer. “En daarom baalde ik enorm toen een vrachtwagen de zijkant van mijn bus binnen kwam. Op zich kon ik er nog mee rijden, maar ik koos er toch voor om de auto meteen naar Vermeulen Autoschade te brengen om hem goed te laten herstellen. Een bedrijfswagen hoort representatief te zijn, vind ik. Het is je rijdende visitekaartje.”

De behoorlijk forse schade werd door de technici van Vermeulen binnen een week hersteld; tot volle tevredenheid van Koen van der Schans. “En in de tussentijd kreeg ik een leenauto mee. Prima geregeld. Ik ben erg tevreden over de service.”

De relatie tussen Koen van der Schans en Vermeulen Autoschade is alweer een aantal jaren oud. “Ik heb hier ooit een oldtimer laten spuiten: een Ford Capri”, vertelt de inwoner van Krimpen aan de Lek. “Die auto heb ik op een gegeven moment verkocht. Nu ben ik bezig aan een Chevrolet Pick-up uit 1959. Het chassis hebben we totaal veranderd en de auto is nu van luchtvering voorzien, 40 centimeter verlaagd én uitgerust met een dikke V8. De motor brengt een schitterend geluid voort. Logisch want het gaat hier om een uit een stockcar afkomstige racemotor met gruwelijk veel vermogen. De motor en de bak liggen er inmiddels ook in. De Chevy is in principe rijklaar. Binnenkort ga ik hem testen. Daarna wordt het tijd voor de finishing touch: het spuitwerk. En dan is ie af! Ik kan bijna niet wachten.”

Leave a Reply