Skip to main content

Persoonlijke dienstverlening op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Ron Norder gelooft er in. Daarom is hij gestart met zijn onderneming RonnoR, gevestigd aan de Joost van den Vondelstraat 20a te Krimpen aan de Lek.

“Je ziet dat steeds meer verzekeringskantoren ervoor kiezen om vooral ‘digitaal’ zaken te doen“, vertelt de in het assurantievak zeer ervaren Krimpenaar. “Maar lang niet iedere klant is daar van gecharmeerd. Veel mensen hebben liever een vaste persoon bij wie ze een verzekering of hypotheek afsluiten, omdat een goed gesprek altijd een maatwerkadvies oplevert. Je kunt dan net even wat meer doorvragen en de persoonlijke situatie en behoefte in beeld brengen. Veel grotere kantoren hebben daar geen zin in, omdat ze twijfelen aan het rendement en met hoge overheadkosten te maken hebben. Met RonnoR maak ik bewust de keuze om de klant die aandacht wél te geven en complete service te bieden volgens de principes van korte lijnen en ‘afspraak is afspraak’. Afgaande op de eerste reacties durf ik te stellen dat daar in zowel de particuliere als de zakelijke markt veel belangstelling voor is.”

Veel mensen in de Krimpenerwaard kennen Ron Norder nog van de ruim eenentwintig jaar waarin hij werkte voor De Onderlingen. Vorig jaar kwam aan die lange verbintenis een einde. “Ik heb me lang met heel veel plezier en enthousiasme voor De Onderlingen en haar voorganger Onderlinge Lek & IJssel ingezet”, vertelt Norder. “En nu wijd ik me met veel elan aan de ontwikkeling van mijn eigen kantoor RonnoR. De reacties zijn veelbelovend. Ik heb al diverse mensen gesproken die het een uitkomst vinden dat ik me als onafhankelijk kantoor heb gevestigd en graag zaken met me willen doen. Dat klinkt me uiteraard als muziek in de oren.”

Bij RonnoR kun je terecht voor alle verzekeringen op het gebied van opstal, inboedel, aansprakelijkheid, reizen en rechtsbijstand. Ook is RonnoR als geen ander thuis in zakelijke verzekeringen zoals bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en ziekteverzuimverzekeringen. RonnoR doet als onafhankelijk kantoor zaken met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen en is daardoor in staat om met maatwerkoplossingen te komen.

Leave a Reply