Skip to main content

Logistiek Dienstverlener Geodis is alweer enkele jaren klant bij Vermeulen Autoschade. “Tot volle tevredenheid”, zegt werkplaatscoördinator Leo de Jong van de Geodis-vestiging in Lekkerkerk.

“Vermeulen zetten we in voor het spuitwerk van vrachtwagenonderdelen en schadeherstel aan onze trekkers. Dat doen ze zeer goed. Bovendien is het contract prettig. Dat begint al met receptionist Andrew Roos; een geweldige medewerker die het geen moeite teveel is om je te helpen. Kees Vermeulen heeft het sowieso goed voor elkaar. Als je de zaak binnenstapt dan voel je meteen de teamgeest en het enthousiasme in combinatie met vakmanschap. Mooi om te zien!”

Leo de Jong werkt inmiddels alweer zo’n dertig jaar bij Geodis. “Ik begon destijds als magazijnmeester. Dat was de tijd waarin de onderneming hier in Lekkerkerk nog in handen was van de familie Van der Laan. Het bedrijf werd in 1998 overgenomen door het Franse concern Geodis, dat op haar beurt weer toebehoort aan SNCF; de Franse nationale spoorwegen. Geodis heeft in Lekkerkerk haar meest noordelijke vestiging. Men bedient van daaruit geheel Noord-Europa. “We vervoeren vloeibare stoffen”, vertelt Leo de Jong. “Daarbij moet je denken aan tankbier voor bedrijven als Heineken en Inbev. “Daarnaast transporteert Geodis chemicaliën ten behoeve van Shell, Esso, Caldic, Univar etcetera. Vanuit Lekkerkerk opereren zo’n 130 eenheden. Zelf ben ik alweer een flink aantal jaren verantwoordelijk voor onder meer de werkplaats. Ik plan het onderhoud, zorg ervoor dat alle zaken rondom keuringen van trekkers en tanks tot in de puntjes verzorgd zijn, en sta in contact met reparatiebedrijven en dealers. Een boeiende en dynamische baan met fijne collega’s. Ik fiets nog altijd iedere dag met veel plezier van Stolwijk naar Lekkerkerk om mijn werk te doen.”

Leave a Reply