Skip to main content
Nieuws

Toosten op de spuitcabine

By juni 26, 2018december 7th, 2023No Comments

Onlangs namen we na achttien jaar trouwe dienst afscheid van onze goede, oude spuitcabine. Naar schatting een kleine 15.000 auto’s werden in deze ruimte voorzien van een professionele behandeling en een dito nieuwe laklaag.

“Ik kan me nog goed herinneren dat ik de cabine kocht”, vertelt Kees Vermeulen. “Het ging om een gebruikt exemplaar van dertien jaar oud. We haalden ‘m op bij een autoschadeherstelbedrijf in Benthuizen en hebben ‘m hier in Krimpen aan de Lek met het team weer opgebouwd. Sindsdien hebben we er achttien jaar probleemloos gebruik van mogen maken. En eerlijk gezegd functioneert ie nog altijd prima. Toch heb ik gemeend een spuitcabine van de nieuwe generatie aan te moeten schaffen. Die zijn energiezuiniger en milieuvriendelijker. Daarnaast bieden ze de ruimte om ons verflab tussen de beide spuitcabines te plaatsen. Tot nog toe was deze op een andere plek in de zaak gesitueerd.”

Een Citroën C4 was vorige week vrijdagmiddag de laatste auto die de oude spuitcabine in ging om door Arjan Hoogenboom te worden gespoten. Reden voor het Vermeulen-team om het glas te heffen als ode aan achttien jaar trouw.

De nieuwe spuitcabine wordt komende zaterdag in gebruik genomen. Voor de oude wordt een nieuwe bestemming gezocht.

Leave a Reply