Skip to main content

Toyota Van Schaik Krimpen en Vermeulen Autoschade hebben iets te vieren: hun vijfjarige samenwerking op het vlak van autoschadeherstel. “Vermeulen is één van de schadeherstelbedrijven aan wie wij de auto’s van onze klanten toevertrouwen”, vertelt Robert Schimmel namens Van Schaik Krimpen. “Over de afwikkeling zijn we zeer tevreden. De kwaliteit van het werk dat Vermeulen levert is uitstekend en ook over de snelheid van werken kunnen we alleen maar content zijn.”

Op jaarbasis krijgt Vermeulen Autoschade gemiddeld tussen de dertig en veertig ‘Van Schaik-Toyota’s’ binnen. “Het principe werkt simpel”, vertelt Robert Schimmel. “Een klant komt bij ons binnen met schade aan de auto. Als lid van Schadegarant regelen wij daarna alles voor hem of haar en geven we kosteloos een leenauto mee. De schadeauto gaat in veel gevallen naar Vermeulen, die vervolgens met door ons geleverde originele Toyota-onderdelen de auto repareert. Voor onze klanten is het grote voordeel van deze constructie dat hij of zij slechts één aanspreekpunt heeft: ons bedrijf. Daarnaast is het prettig te weten dat het schadeherstel bij Kees Vermeulen en zijn team in goede handen is.”

Het in een prachtig modern pand aan de Parallelweg 2 in Krimpen aan den IJssel gevestigde Toyota Van Schaik Krimpen geldt als dé Toyota-dealer voor de West-Krimpenerwaard en beschikt over een ijzersterke reputatie. De combinatie van goed in de markt liggende auto’s, persoonlijke service en vakmanschap blijken een grote aantrekkingskracht te hebben op zowel zakelijke als particuliere klanten. “We hebben over belangstelling inderdaad niets te klagen”, stelt Robert Schimmel tevreden vast. “De verkoop van zowel nieuw als gebruikt draait voortreffelijk met de Toyota Aygo en de Toyota RAV 4 als echte ‘hardlopers’.  Iedereen is van harte welkom om ze met eigen ogen te zien. De deuren van onze showroom staan wagenwijd open!”

Leave a Reply