Skip to main content

Begin 2021 wordt het leenauto-arsenaal van Vermeulen Autoschade uitgebreid met drie gloednieuwe Toyota’s: een Corolla Hybrid en twee maal een Yaris Hybrid. De wagens worden geleverd door Toyota Van Schaik Krimpen.

“Ik liep al een tijd rond met het idee om ons leenwagenpark te vernieuwen met hybrid-autos”, vertelet Kees Vermeulen. “Ze zijn innovatief, hebben een lage Co2-uitstoot en passen alleen daarom al bij wat wij als bedrijf willen communiceren: milieubewustheid en gericht op de toekomst.”

Vermeulen kwam bij Van Schaik Krimpen terecht en deed vervolgens zaken met vestigingsmanager Jaco Post. “Helemaal toevallig was dat niet”, glimlacht Post. “Want het merk Toyota geldt wereldwijd als pionier én specialist in hybride modellen. Dat begon in 1997 met de Toyota Prius die destijds zijn tijd ver vooruit was. Heden ten dage zijn al onze personenauto’s in hybride-uitvoering verkrijgbaar. De combinatie ven elektrisch rijden en een benzinemotor biedt grote voordelen. Je hebt bijvoorbeeld geen laadpunt en stekkers nodig nodig omdat de auto zichzelf oplaadt. Daarnaast is de actieradius vertrouwenwekkend groot met tussen de 800 en 1000 kilometer. Mensen die hun Toyota Hybrid gebruiken om bijvoorbeeld van huis naar kantoor te rijden hebben zelfs genoeg aan de elektromotor alleen. In dat geval is de Co2 uitstoot nul!”

De relatie tussen Van Schaik en Vermeulen is ‘warm’, zo verzekert Jaco Post. “Toyota’s met schade laten we graag herstellen door de vakmensen van Vermeulen. Het bedrijf is Toyota Erkend-schadehersteller en die titel heeft men niet zo maar gekregen. Er gingen cursussen aan vooraf en ieder jaar vindt er een audit plaats. Vermeulen Autoschade werkt volgens de strengste fabriekseisen en gebruikt alleen originele Toyota-onderdelen. Vandaar dat wij vol vertrouwen zaken doen met dit bedrijf. Als ze dan ook nog eens auto’s bij ons bestelen, dan kunnen we alleen maar extra tevreden zijn, hè! We wensen de klanten van Vermeulen Autoschade straks veel veilige en comfortabele kilometers toe in de door ons te leveren auto’s.”

Leave a Reply