Skip to main content

Van der Wal BV is alweer een behoorlijke tijd klant bij Vermeulen Autoschade. “Met grote tevredenheid”, zegt eigenaar Peter van der Wal namens de in groenvoorziening, wegenonderhoud, verkeersregelaars en incidentmanagement gespecialiseerde onderneming uit Berkenwoude.

“Ik kwam met Kees Vermeulen in contact na wat mindere ervaringen met een ander autoschadeherstelbedrijf”, vertelt Peter van der Wal. “Het klikte meteen tussen ons. Toevallig is dat niet, want wij zijn allebei mensen die recht door zee gaan, houden van helderheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien is hij net als ik iemand die altijd zoekt naar manieren om het nóg beter te doen. En minstens zo belangrijk: Kees en zijn team leveren perfecte service. Beter kán niet.”

Peter van der Wal begon zijn bedrijf in 2005 en beschikt anno 2016 over een onderneming met een uitstekende reputatie en een breed scala aan activiteiten. We beschikken al jaren over goede en betrouwbare teams bosmaaiers, schoffelaars, verkeersregelaars, scheuren-vulploegen en reinigingsmedewerkers,”vertelt hij. “Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor hat laten ophalen van alle soorten afval, het maken van verkeersplannen voor werkzaamheden en het plaatsen van verkeersmaatregelen zodat de klant veilig werkzaamheden uit kan voeren. Wij beschikken zelf over nagenoeg alle materialen om een goede en veilige afzetting neer te kunnen zetten. Ook zorgt Van der Wal BV voor de inzet van botsabsorbers en het leegmaken van kolken met onze kolkenzuiger. Voor het vervoeren van vloeistoffen (water, en/of rioolslib) hebben wij een vacuümwagen 13.500 liter beschikbaar. Verder kunnen we onze knijperwagens (3 en 4 asser) inzetten voor het vervoeren van zand en grond e.d. Het mag duidelijk zijn: Van der Wal BV is breed inzetbaar voor een scala aan werkzaamheden. Voor wie meer wil weten: kijk gerust op www.vanderwalbv.com.

Leave a Reply