Skip to main content

Vermeulen Autoschade is sinds dinsdag 12 juli door Opel Nederland gecertificeerd als Opel Erkend Schadeherstelbedrijf. De certificering laat zien dat het team van Vermeulen Autoschade volledig op de hoogte is van de laatste productontwikkelingen bij Opel.

Eigenaar Kees Vermeulen ontving gistermiddag het Opel Erkend Schadeherstelcertificaat uit handen van Jeroen Jagas, Manager Body Repair van Opel Nederland.

De Opel Erkend Schadeherstelbedrijven zijn getraind op specifieke Opel schadereparatiemethoden en -voorschriften. In combinatie met de Opel Erkend Reparateur resulteert dit in een grote expertise op het gebied van schadeherstel, zeer specifieke Opel-kennis en maakt het mogelijk de klant een perfecte dienstverlening aan te bieden.

Extra service
Opel Erkend Schadeherstelbedrijven garanderen dat een beschadigde Opel wordt hersteld met behulp van originele Opel-onderdelen. Ook zorgen Opel Erkend Schadeherstelbedrijven ervoor dat alle ingebouwde voorzieningen en systemen weer precies zo werken als voor de schade. Het grote voordeel van een reparatie door een Opel Erkend Schadeherstelbedrijf is de zekerheid van een vertrouwd en vakkundig herstel en het behoud van de fabriekscarrosseriegarantie.

De samenwerking tussen Opel Erkend Reparateurs en Opel Erkend Schadeherstelbedrijven staat garant voor deskundig schadeherstel. Omdat elke reparatie volgens de fabrieksvoorschriften en met de voorgeschreven apparatuur wordt uitgevoerd, blijven de originele veiligheidsaspecten van de auto behouden. Bovendien voldoen Opel Erkend Schadeherstelbedrijven aan de strenge kwaliteitseisen die Opel stelt op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en milieuwetgeving.

Noodzakelijk
Het aanscherpen van de reparatiemethoden is noodzakelijk om met het voortschrijden van de techniek te kunnen blijven voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dat is belangrijk, want op het gebied van veiligheidsvoorzieningen gaan de ontwikkelingen tegenwoordig zeer snel, waardoor specifieke merkkennis een must is. Een onjuiste reparatie kan de werking van veiligheidsvoorzieningen negatief beïnvloeden. Om de maximale scores van Opel in de Euro NCAP-crashtests ook na schadereparatie te waarborgen, heeft General Motors Europa de reparatiemethodiek aangescherpt. Opel Nederland heeft deze eisen vertaald naar de Nederlandse schadeherstelmarkt. Het resultaat hiervan is de oprichting van het Opel Erkend Schadeherstel-netwerk waarin Opel-dealers met hun schadeherstelbedrijven opgenomen kunnen worden.

Leave a Reply