Skip to main content

Vermeulen Autoschade was al aangesloten bij de brancheorganisatie voor autoschadeherstel FOCWA, daar is nu het BOVAG-lidmaatschap bijgekomen. Sinds 8 juli jongstleden zijn we officieel lid van deze overkoepelende automotive-organisatie.

“We hebben besloten ons bij de autoschadetak van BOVAG aan te sluiten omdat we daarmee in staat zijn onze dienstverlening verder uit te breiden en klanten van alle verzekeringsmaatschappijen op maat kunnen bedienen met perfect autoschadeherstel, voorzien van liefst vier jaar BOVAG-garantie”, vertelt Kees Vermeulen. “Daarnaast is BOVAG een kwaliteitslabel dat precies aansluit bij het hoge niveau dat wij leveren op het vlak van autoschadeherstel en het ontzorgen van mensen die ons hun auto toevertrouwen. Kortom: we zijn erg blij met onze toetreding en hebben er hoge verwachtingen van.”

Om het BOVAG-label te mogen voeren diende Vermeulen Autoschade aan een aantal strenge eisen voldoen. “We zijn daar glansrijk doorheen gekomen”, aldus Kees Vermeulen. “En eerlijk gezegd twijfelde ik daar vooraf ook niet aan. Wij zijn net als BOVAG uiterst kritisch op kwaliteit. Het belang én een veilige mobiliteit van onze klanten staan altijd voorop.”

Leave a Reply