Skip to main content

Het is een traditie geworden: eens in de zoveel tijd verrassen we onze klanten met een kleine attentie in hun van schade herstelde auto. Ook deze winterperiode doen we dat. Gewoon omdat we uw klandizie waarderen.

Extra bijzonder is dat we hierin samenwerken met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK), een regionale organisatie die mensen met een verstandelijke beperking fijne en zinvolle dagbesteding biedt op achttien verschillende locaties in de Krimpenerwaard. Dat doet men op locaties midden in de maatschappij. Met lunchrooms, in de zorg, in de groenvoorziening en in winkels. Verneulen Autoschade is al jarenlang bussponsor van SDK en draagt ‘de dagbesteding’ dan ook een arm hart toe.

De attentie die u in uw auto aantreft is gemaakt door de deelnemers van activiteitencentrum De Schatkamer te Lekkerkerk. De Schatkamer is gevestigd in een basisschool, waardoor mensen met en zonder verstandelijke beperking elkaar zien en met elkaar optrekken. Een prachtig en buitengewoon succesvol project!