Skip to main content

Voor Dick en Els Willemse is het volstrekt duidelijk: “Schade aan één van onze bedrijfswagens? Dan bellen we Vermeulen!”

Het Lekkerkse echtpaar voert alweer sinds 2003 de regie over Verhuis- en montagebedrijf Willemse, een bloeiend en groeiend bedrijf dat zowel binnen als buiten de landsgrenzen actief is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. “Zo’n tachtig procent van onze activiteiten spelen zich in Nederland af”, vertelt Els Willemse. “Zo houden we ons bezig met het verhuizen van mensen en bedrijven en verrichten we transport met onze trekkers en trailers. Daarnaast doen we koerierswerk en verrichten we montage en demontagewerkzaamheden van te verhuizen kantoormeubilair.”

“Vanaf de start is het ons voor de wind gegaan”, stelt Dick Willemse vast. “Er bleek meteen behoefte aan onze ontzorgende dienstverlening en we groeiden dan ook flink. De kredietcrisis die in 2008 begon leverde ons wel een dip op. Daar hebben we echt last van gehad. Het duurde tot 2017 voor we weer helemaal op het oude niveau zaten. 2018 en 2019 waren echte topjaren en 2020 begon ook uitstekend. En daarna kwam de coronacrisis. Een paar weken lang was het hier onnatuurlijk stil en hebben we ons even afgevraagd hoe het verder moest. Daarna trok de markt gelukkig snel aan en mogen we vaststellen dat we weer volop in het werk zitten. Met andere woorden: 2020 zou nog wel eens heel redelijk kunnen uitpakken voor ons.”

Af en toe rijden de bedrijfswagens van Willemse schade. En dan is ‘de redding’ dichtbij te vinden, weten Dick en Els Willemse. “Dan gaan we naar Vermeulen, want dan weten we zeker dat we snel en goed geholpen worden. We zijn er erg tevreden over. Het mooie van Vermeulen Autoschade is dat ze doen wat ze beloven. Zo zijn wij ook. No nonsense kwaliteit leveren. Dat waarderen we zeer. Met het bedrijf zijn we inmiddels een jaar of vijf klant. Wat ons betreft komen daar nog heel wat jaren bij!”

Leave a Reply