Skip to main content

Bestaan helden? Absoluut! Je ziet ze onder andere in de ziekenhuizen, waar ze alles geven om mensen met corona te helpen. Voor hun verpleegkundig werk hebben wij veel respect. Vandaar dat we ons hebben aangesloten bij  de actie #zorgheldauto, waarmee we verpleegkundigen in de gelegenheid stellen om zich veilig en comfortabel van huis naar werk te rijden en weer terug. Vermeulen Autoschade stelt hier twee leenauto’s voor beschikbaar.

“Verpleegkundigen maken lange dagen en draaien nachtdiensten in zware omstandigheden”, zegt Kees Vermeulen. “Bij nacht en ontij met het openbaar vervoer reizen is dan niet altijd even prettig. Om die reden stellen we met alle liefde twee auto’s beschikbaar voor de komende drie maanden. De hulpverlener die gebruik maakt van deze auto’s hoeven alleen de brandstof te betalen, en uiteraard eventuele bekeuringen en eigen risico bij schade.”

“Elke zorgheld moet zorgeloos naar het ziekenhuis kunnen reizen. Daarom steunen wij de actie #zorgheldenauto.” Heb je een bedrijf in de automotive-sector en wil je meedoen aan de actie? Kijk dan op zorgheldenauto.nl.

Elke zorgheld moet zorgeloos naar het ziekenhuis kunnen reizen. Daarom steunen wij de actie #zorgheldenauto. Ook meedoen kan via zorgheldenauto.nl

Leave a Reply