0180-662022

Bel

06-18415766

WhatsApp

info@vermeulen-autoschade.nl

Mail

Uitdeuken

Voor het uitdeuken en overspuiten van uw auto bent u bij Vermeulen Autoschade aan het juiste adres. Of het gaat om een kleine of grote schade, wij herstellen onzichtbaar, snel en vakkundig.
Zowel voor personenauto’s als voor bedrijfsauto’s. Na het uitdeuken zorgen wij natuurlijk voor het onzichtbaar overspuiten van uw auto.

Ook uitdeuken zonder overspuiten

Voor kleinere schades zoals parkeerschade of hagelschade kunnen wij met een moderne inventieve techniek uitdeuken zonder overspuiten. De deuk moet niet groter zijn dan ongeveer een 2 Euro muntstuk en de lak moet niet zijn beschadigd. Dank zij deze moderne techniek kunnen wij snel en goedkoop een deuk herstellen.

Uitdeuken met een duidelijke prijs

Wanneer u uw schade zelf moet betalen kunnen wij uitdeuken, al dan niet met overspuiten, tegen een vaste prijs. Kom bij ons langs en wij vinden de de allerbeste manier om uw schade te herstellen. Altijd met FOCWA reparatiegarantie, maximale service en gegarandeerde levertijd.

Meer weten over uitdeuken door Vermeulen Autoschade?

Als u een schade wilt laten uitdeuken neem dan in ieder geval even met ons contact op om u te laten informeren over mogelijkheden en kosten. U kunt ons bellen op 0180-662022.